خبر فوری
کیفیت هوای تهران قابل قبول است ۲۷ هزار اهدای خون در سه شب قدر اهدا شد نجات ۱۹ نفر در پی آتش‌سوزی ساختمانی در میدان امام حسین (ع) کیفیت هوای تهران قابل قبول است تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است
۱۶:۵۱ - ۳۰ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۲۹۴

نتایج مطالعه جدید دانشگاه پرینستون آمریکا نشان می‌دهد که تجربه رویدادهای استرس‌زا می‌تواند به افراد در یادگیری تاب‌آوری کمک کند.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایسنا: نتایج مطالعه جدید دانشگاه پرینستون آمریکا نشان می‌دهد که تجربه رویدادهای استرس‌زا می‌تواند به افراد در یادگیری تاب‌آوری کمک کند.
 
به نقل از ارث، محققان با استفاده از یک مدل موش دریافتند که دوپامین ممکن است نقش مهمی در ایجاد انعطاف‌پذیری و بازگشت سریع از ناملایمات داشته باشد.
 
آنان اظهار کردند: استرس مزمن می‌تواند پیامدهای نامطلوب ماندگاری در برخی افراد داشته باشد اما برخی دیگر در برابر همان عوامل استرس‌زا انعطاف‌پذیر هستند.
 
افراد حساس و انعطاف‌پذیر تفاوت‌هایی در خواص ذاتی نورون‌های دوپامین مزولیمبیک (DA) پس از پایان تجربه استرس‌زا نشان می‌دهند. با این حال، پیوندهای بین نورون‌های دوپامین مزولیمبیک در رفتار  هنگام استرس و تفاوت‌های فردی در تاب‌آوری ناشناخته است.
 
محققان برای این تحقیق، موش‌های کوچک را در مجاورت موش‌های بزرگ‌تر و تهاجمی قرار دادند.
 
این گروه، نمایشی از رفتارهای دفاعی را مشاهده کردند که می‌توانست سطح انعطاف‌پذیری موش را پیش‌بینی کند. هنگامی که دوپامین در حالی که موش‌های کوچک از خود دفاع می‌کردند فعال شد، به نظر می‌رسید که انعطاف‌پذیری حتی قوی‌تر می‌شود.
 
پروفسور آنگرت فالکنر، یکی از محققان این تحقیق گفت: من به این سوال که آیا می‌توانیم تاب‌آوری را آموزش دهیم بسیار علاقه‌مند هستم.
 
نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که پاسخ مثبت است زیرا موش‌ها نشان دادند که می‌توانند به سمت انعطاف‌پذیری هدایت شوند.
 
این مطالعه در مجله Nature منتشر شده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: