خبر فوری
آلوده بودن هوای تهران برای گروه‌های حساس ثبت ۲۵۰ ماموریت امداد و نجات در ۷۲ ساعت گذشته ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مجروحان حادثه انفجار پیجرها آخرین جزئیات از محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته رفع اثرات گرما با استفاده از طب سنتی به درخواست وزارت بهداشت و با تائید سرپرست ریاست جمهوری، مصوبات جلسه هشتاد و دوم هیات مقررات زدایی و بهبود کسب و کار لغو شد! معاون قوه قضائیه: باید شرایطی را ایجاد کرد تا جامعه پزشکی با آرامش خاطر به مداوای بیماران بپردازد تالار مفاخر پزشکی ایران در راستای تکریم از شخصیت‌های بزرگ عالم پزشکی ایران، رونمایی می‌شود رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور: گرامیداشت پیشکسوتان، بزرگان و مفاخر پزشکی ایران وظایف ماست انتقاد رئیس سازمان نظام پزشکی کشور از انتشار برخی محتوای علیه جامعه پزشکی در صدا و سیما/ جلوی شارلاتانیزم به نام طب باید بایستیم رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی ایران: باید تلاش شود امید به جامعه پزشکی برگردد رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: بی مهری ها به جامعه پزشکی مقدمات مهاجرت پزشکان را فراهم میکند پیشنهاد راه‌اندازی انجمن ورزشی برای پزشکان/استفاده از ظرفیت علمی پزشکان برای ورزشکاران تیم‌های ملی و ورزش همگانی جامعه یادداشت رئیس کل سازمان نظام پزشکی: سالها مشعل ما پیشرو دنیا بود
۱۷:۱۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۵۹۷

مدیر عامل یک شرکت تولیدی دارویی گفت: ظرفیت تولید سرم حدود ۳ میلیون سرم در ماه است و خط جدید آن تا هفته آینده راه اندازی و تولید ۲ برابر می شود که این کار نیاز‌مند فراهم شدن زیر ساخت‌های لازم است.

 

محمد مسعود علی مراد مدیر عامل یک شرکت تولیدی دارویی گفت: اغلب اقلام دارویی مانند دارو‌های جامدات، شربت، اسپری‌ها و سرم در این کارخانه تولید می‌شود و در حدود سه هزار میلیارد تومان بودجه فروش سالیانه  این شرکت است.

به گفته وی بخش جامدات ۳۰ درصد و آمپول‌ها را ۳۰ درصد را در این شرکت تولید می‌شود و بین ۳ تا ۴ درصد نیاز کشور را تامین می‌کنیم.

او افزود: ظرفیت تولید سرم حدود سه میلیون سرم در ماه است و خط جدید تولید سرم تا هفته آینده راه اندازی می‌شود و تولید سرم را دو برابر خواهد کرد و این کار نیاز‌مند فراهم شدن زیر ساخت‌های لازم است.

او گفت: در مرحله اول یک میلیون و در مرحله بعدی یک میلیون و تا تابستان سال آینده ظرفیت تولید سرم تا سه میلیون اضافه خواهد شد. آزاد سازی ارز مشکل تامین نقدینگی برای ما ایجاد کرده است و با توجه حجم واردات با کمبود ۶۰۰ میلیارد تومانی روبه رو هستیم که قرار است با پرداخت تسهیلات توسط بانک‌ها مشکلات ما برطرف شود.

او افزود: در حال حاضر ۴۰ درصد از مواد اولیه دارویی وارداتی است تولید داخل این ماده اولیه صرفه اقتصادی ندارد و قیمت آن چند برابر شداست که  هم اکنون ۲۰۰ میلیارد از شرکت‌های پخش طلبکار هستیم.

او توضیح داد: برنامه ما صادرات یک میلیون دلار است که تا کنون ۳۰۰ هزار دلار آن محقق شده است و الویت اصلی ما تامین نیاز داخل است. صنایع دارویی قدیمی و فرسوده است که به همراه روش قیمت گذاری از حمله مشکلات پیش رو است.

علی مراد گفت: در حال حاضر محصولات ما به کشور‌های تاجیکستان، عراق، سوریه و ونزوئلا صادر می‌شوند. در آینده برنامه ریزی کرده با شرکت‌های دانش بنیان وارد مذاکرات شده تا تولیدات مشترکی را داشته باشیم. در حال حاضر پروانه ۴۰۰ قلم دارویی داریم،   اما ۳۰۰ قلم دارو تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: