خبر فوری
۲۷ هزار اهدای خون در سه شب قدر اهدا شد نجات ۱۹ نفر در پی آتش‌سوزی ساختمانی در میدان امام حسین (ع) کیفیت هوای تهران قابل قبول است تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری
۱۹:۲۹ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۳۹

سازمان جهانی بهداشت (WHO) از شناسایی پاتوژن‌های (عوامل بیماری‌زا) بالقوه که می توانند موجب همه گیری شوند، خبر داد.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
 ایسنا:سازمان جهانی بهداشت (WHO) از شناسایی پاتوژن‌های (عوامل بیماری‌زا) بالقوه که می توانند موجب همه گیری شوند، خبر داد.
 
 سازمان جهانی بهداشت روز گذشته (دوشنبه) اعلام کرد: فهرست جدیدی از عوامل بیماری‌زا را که خطر ایجاد همه‌گیری یا شیوع بیماری‌ها را به دنبال دارند، تهیه می‌کند و باید تحت نظارت دقیق قرار گیرند.
 
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد: هدف از این کار به روز رسانی فهرستی است که برای هدایت تحقیق و توسعه جهانی و سرمایه گذاری به ویژه در توسعه و تولید واکسن ها، تست‌های آزمایشگاهی و درمان ها استفاده می شود.
 
این سازمان به عنوان بخشی از این فرآیند که از روز جمعه آغاز شد، از بیش از ۳۰۰ محقق برای بررسی شواهد مربوط به بیش از ۲۵ خانواده ویروس‌ها و باکتری‌ها دعوت کرد. آنان همچنین یک پاتوژن ناشناخته موسوم به "بیماری X" را در نظر خواهند گرفت که ممکن است بتواند همه گیری جدی را در سطح جهان به همراه داشته باشد.
 
"مایکل رایان"، مدیر بخش فوریت های بهداشتی سازمان جهانی بهداشت گفت: هدف قرار دادن پاتوژن‌ها و خانواده‌های ویروسی برای تحقیق و توسعه اقدامات متقابل به منظور واکنش سریع و موثر به همه‌گیری ضروری است.
 
این فهرست برای اولین بار در سال ۲۰۱۷ منتشر شد. در حال حاضر شامل کووید-۱۹، بیماری ویروس ابولا، بیماری ویروس ماربورگ، تب لاسا، سندرم تنفسی خاورمیانه، سندرم حاد تنفسی، نیپا، زیکا و بیماری X است.
 
به گزارش مدیکال اکسپرس، برای هر پاتوژنی که در اولویت شناخته شود محققان شکاف‌های اطلاعاتی و اولویت‌های تحقیقاتی را مشخص خواهند کرد. سپس میتوان خصوصیات مورد نظر برای توسعه و تولید واکسنها، روش‌های درمانی و روش‌های آزمایشگاهی را تهیه کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و درمان