خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۱:۰۲ - ۰۹ آذر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۵۵۸

بیسکویت شکلاتی مغزدار یکی از انواع بیسکویت‌های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می‌باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت شکلاتی مغزدار در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی مغزدار به روشی ساده

بیسکویت شکلاتی مغزدار یکی از انواع بیسکویت‌های خوشمزه و مجلسی است که برای پذیرایی بسیار مناسب می‌باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت شکلاتی مغزدار در ادامه با ما همراه باشید.

بیسکویت شکلاتی مغزدار

 

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی مغزدار

مرحله اول

برای تهیه بیسکویت شکلاتی مغزدار خوشمزه در ابتدای کار فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می‌کنیم تا کاملا نرم شود. در ادامه تخم مرغ را به همراه روغن مایع، وانیل و شکر دانه ریز درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

حالا مواد درون کاسه را با همزن دستی به خوبی هم می‌زنیم تا شکر حل شود، سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر کاکائو درون الک ریخته و سه مرتبه الک می‌کنیم. در ادامه مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا با لیسک مخلوط کرده تا خمیر درون کاسه جمع شود. توجه داشته باشید خمیر را ورز ندهید که به روغن بیفتد و کیفیت خود را از دست بدهد. در ادامه خمیر را بین دو کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر باز می‌کنیم.

مرحله چهارم

در ادامه خمیر را با قالب دلخواه کاتر زده و درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می‌چینیم. در ادامه سینی را طبقه میانی فر گذاشته و اجازه می‌دهیم بیسکویت‌ها به مدت ۱۲ دقیقه درون فر بمانند تا بپزند.

مرحله پنجم

پس از گذشت این زمان سینی را بلافاصله از فر خارج کرده و بدون دست زدن به بیسکویت‌ها اجازه می‌دهیم کاملا خنک شوند. در ادامه بین دو بیسکویت مقداری نوتلا ریخته و به هم می‌چسبانیم. بیسکویت شکلاتی مغزدار شما آماده است. نوش جان.

منبع:چی شی

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: