خبر فوری
۲۷ هزار اهدای خون در سه شب قدر اهدا شد نجات ۱۹ نفر در پی آتش‌سوزی ساختمانی در میدان امام حسین (ع) کیفیت هوای تهران قابل قبول است تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری
۰۸:۳۰ - ۲۷ آذر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۶۱۳

محققان ربات ژله‌ای کوچکی ساخته‌اند که در بدن انسان حرکت و به درمان بیماری‌ها کمک می‌کند.

 

دانشمندان یک ربات خزنده کوچک ساخته‌اند که امیدوارند بتوان از آن برای درمان بیماری‌ها در بدن انسان استفاده کرد. این ربات می‌تواند به مناطق مختلف بدن دارورسانی کند و سپس از بین برود.

این ربات خزنده کوچک که با استفاده از چاپگر سه‌بعدی از ژلاتین به همراه ذرات اکسید آهن ساخته شده، ممکن است در نهایت جایگزین قرص‌ها یا تزریق‌های داخل وریدی شود که می‌توانند عوارض جانبی مشکل‌سازی به همراه داشته باشند.

این ربات ژل‌بات (gelbot) نام گرفته با تغییرات دما کار می‌کند و جنسی شبیه به صمغ میوه دارد و ساختار آن در تضاد کامل با ربات‌هایی است که منحصراً از مواد سخت مانند فلزات و پلاستیک ساخته شده‌اند.

نویسنده ارشد این مطالعه، دیوید گراسیاس (David Gracias) از دانشگاه جانز هاپکینز می‌گوید: به نظر بسیار ساده می‌رسد، اما این، رباتی است که بدون باتری، بدون سیم کشی و بدون منبع تغذیه خارجی و فقط در اثر تورم و کوچک شدن ژل حرکت می‌کند.

گراسیاس همچنین آن را فراتر از بدن انسان، مناسب استفاده به عنوان رباتی دریایی برای گشت‌زنی و نظارت بر سطح اقیانوس برای مبارزه با آلودگی می‌بیند.

این استاد مهندسی شیمی و زیست مولکولی، قصد دارد ژل ربات‌ها را آموزش دهد تا در برابر تغییرات نشانگر‌های زیستی و بیوشیمیایی انسانی واکنش نشان دهند. او همچنین قصد دارد سایر اشکال الهام گرفته از کرم‌ها و موجودات دریایی را آزمایش کند و دوربین و حسگر‌هایی روی بدن آن‌ها قرار دهد.

منبع : نیویورک نایمز

 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: