خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۴:۲۲ - ۰۶ دی ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۵۲

به گزارش شفاف، بی اختیاری ادرار یک مشکل رایج و چاقی یکی از عوامل خطر برای آن است. اضافه وزن فشار بیشتری بر مثانه و ماهیچه‌های حمایت کننده از آن وارد می‌کند که می‌تواند باعث نشت ادرار شود.

به همین دلیل، زمانی که افراد هم چاقی و هم بی اختیاری ادرار دارند، اغلب به کاهش وزن تشویق می‌شوند. تحقیقات نشان می‌دهند وقتی افراد مبتلا به چاقی شدید تحت عمل جراحی کاهش وزن قرار می‌گیرند، می‌تواند مشکلات مثانه آن ها- حداقل در دو سال اول- کاهش یابد.

مطالعه جدید نشان می‌دهد که برای بسیاری از افراد، این تسکین پایدار است.

محققان دریافته اند که از بیش از ۱۲۰۰ بیمار تحت نظر، بیش از نیمی از بیمارانی که قبل از جراحی کاهش وزن بی اختیاری ادرار داشتند، علائم خود را در طول هفت سال بهبودی پایدار داشتند.

وندی کینگ، محقق ارشد از دانشگاه پیتزبورگ، گفت: هیچ کس جراحی کاهش وزن را فقط برای مدیریت بی اختیاری ادرار توصیه نمی‌کند. این یک عمل جراحی بزرگ است و این یک تصمیم واقعاً بزرگ است؛ و برای همه نیست.

این یافته‌ها بر اساس بررسی ۱۲۲۷ زن و مردی است که در ۱۰ بیمارستان ایالات متحده جراحی کاهش وزن انجام داده بودند. همه آن‌ها یا جراحی بای پس معده یا اسلیو گاسترکتومی، دو نوع رایج جراحی چاقی داشتند.

هر دو جراحی، آناتومی دستگاه گوارش را تغییر می‌دهند و مقدار غذایی که فرد می‌تواند قبل از احساس سیری بخورد را محدود می‌کند.

در بین زنان، ۵۲ درصد، حداقل یک بار در هفته قبل از جراحی، دوره‌های بی اختیاری را داشتند. یک سال پس از جراحی، این میزان به ۱۵ درصد کاهش یافته بود. بخشی از این پیشرفت تا سال سوم از بین رفت، و در سال هفتم، این رقم ۳۰ درصد بود.

مردان کمتری در گروه مورد مطالعه بی اختیاری ادرار داشتند. کینگ خاطرنشان کرد: به طور کلی در بین زنان به دلیل آناتومی و عواملی مانند زایمان این مشکل بسیار شایع‌تر است.

منبع: هلث دی نیوز

 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: