خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۲:۵۷ - ۱۱ دی ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۶۵
مطالعات نشان می دهد؛

اگر دچار بی اختیاری ادرار هستید و نگران این هستید که نوشیدنی های رژیمی ممکن است اوضاع را بدتر کنند، تحقیقات جدید نشان می دهد که احتمالا تاثیر چندانی ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «استفانی فاوبیون»، مدیر پزشکی انجمن یائسگی آمریکای شمالی، گفت: «این مطالعه از این جهت مهم است که ممکن است پزشکانی را که به زنان مبتلا به بی‌اختیاری ادرار مشاوره می‌دهند، راهنمایی کند تا بیشتر بر روی تغییرات رفتاری، مانند حجم کل مصرف، تمرکز کنند تا بر نوع نوشیدنی مصرفی.»

به گفته مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده، تحقیقات قبلی روی مدل‌های موش نشان داده بود که شیرین‌کننده‌های مصنوعی انقباض عضله دترسور را که ادرار را از مثانه خارج می‌کند، افزایش می‌دهد.

با وجود شواهد مبنی بر اینکه برخی مواد غذایی و نوشیدنی اثرات نامطلوبی بر مثانه و دستگاه ادراری تحتانی دارند، تعداد کمی ارتباط بین بی اختیاری ادرار و شیرین کننده‌های مصنوعی را تأیید کرده اند.

مطالعه جدید مبتنی بر تجزیه و تحلیل داده‌های بیش از ۸۰۰۰۰ زن بود.

هدف آن بررسی ارتباط بالقوه بین نوشیدنی‌های شیرین شده مصنوعی و علائم بی اختیاری ادرار و شناسایی بی اختیاری استرسی یا بی اختیاری آنی بود.

بی اختیاری ادرار از دست دادن کنترل مثانه و نشت ناخواسته ادرار است. بی اختیاری استرسی هنگام عطسه، خندیدن یا ورزش اتفاق می‌افتد. بی اختیاری آنی، نیاز ناگهانی به ادرار کردن است.

این اختلال با سایر مسائل سلامتی، مانند اختلالات فکری، زوال عملکرد، زمین خوردن، شکستگی، سکته، افسردگی و به طور کلی کیفیت پایین‌تر زندگی همراه است.

تقریباً ۲۰ درصد از زنان بالای ۵۰ سال با بی اختیاری ادرار دست و پنجه نرم می‌کنند و مجموعه‌ای از عوامل می‌توانند این بیماری را تحریک کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: