خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۷:۱۷ - ۱۲ دی ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۴۸

در این ویدئو به این سوال پاسخ داده می‌شود که بیماری واریس چیست و شایع ترین علل آت چه می باشد؟

سوال: بیماری واریس چیست و شایع ترین علل آت چه می باشد؟

پاسخ: رگ‌های واریسی عمیق  بدن باعث می‌شوند پوست متورم شود، رنگ آن تیره شود یا پوست سفت شود و اگر رگ‌های واریسی باعث شده که راه رفتن یا ایستادن برای شما بسیار دردناک باشد باید به پزشک مراجعه کنید تا شما را به طور کامل ارزیابی کند. در صورتی که در نزدیکی یا روی یک رگ واریسی زخمی به وجود آمده است یا آن که پا و مچ پای شما متورم شده است فوراً به پزشک خود مراجعه کنید. از آنجایی که همه رگ‌های واریسی و عنکبوتی به درمان نیاز دارند هدف از درمان این اختلالات می‌‌تواند بهبود ظاهر ناحیه موضع مورد نظر باشد.

علائم ایجاد واریس در پا چیست؟

از دلایل ایجاد رگ‌های واریسی در پا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش سن
  • داشتن دریچه‌های معیوب در حین تولد
  • چاقی
  • واریس در بارداری
  • سابقه ایجاد لخته‌های خون در پاها
  • نشستن یا ایستادن طولانی مدت
  • سابقه‌ی خانودگی ابتلا به واریس

علت واریس چیست؟

علت اصلی ایجاد واریس نارسایی یا اختلال عملکرد دریچه‌های لانه‌کبوتری است. یعنی در حالت ایستاده خون بر خلاف جهت به عقب برمی‌گردد و در پاها تجمع می‌یابد به دنبال آن علائم خستگی، سنگینی پا وریدهای برجسته و مویرگی و سایر مشکلات به‌مرور پدیدار می‌شوند.

 

چه موقع درمان واریس ضروری است؟

رگ‌های واریسی و عنکبوتی همیشه نیازی به درمان ندارند و در صورتی که این رگ‌های واریسی باعث احساس درد در هنگام ایستادن یا راه رفتن شوند باید به پزشک مراجعه کنید. اگر یک زخم در نزدیکی یا روی رگ واریسی به وجود آمده یا آنکه احساس می‌کنید پا و مچ پای شما متورم است به سراغ پزشک بروید، در برخی موارد واریسی شدن رگ‌ها برای سلامت شما خطر دارد و این مسئله زمانی اهمیت بیشتری پیدا می‌‌کند که با بیماری‌های زیر ارتباط داشته باشد:

  • زخم شدن رگ‌ها زمانی به وجود می‌‌آید که رقم تورم و بزرگ شده نتواند به اندازه کافی به تخلیه مایع از پوست بپردازد در نتیجه یک زخم به وجود می‌‌آید.
  • عفونت باکتریایی و قارچی می‌‌تواند به دنبال بروز مشکلات پوستی ناشی از تجمع مایعات در پاها به وجود بیایند. این نوع عفونت ریسک بروز عفونی شدن بافت‌ها را افزایش می‌‌دهد.
  • تشکیل لخته خون باعث التهاب رگ می‌شود.
  • رگ دچار خونریزی می‌شود.

 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: