خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۵:۴۳ - ۱۸ دی ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۲۶۶
رئیس انجمن علمی بهداشت ایران تاکید کرد؛

رئیس انجمن علمی بهداشت ایران، تاثیر تغییرات آب و هوایی بر سلامت عمومی، را یک مسئله جهانی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، گفتمان سیاستی "تأثیرات تغییرات آب و هوایی بر سلامت عمومی" توسط انجمن علمی بهداشت ایران با همکاری دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، پژوهشکده محیط زیست و انجمن علمی بهداشت محیط ایران در دانشکده بهداشت برگزار شد.

در ابتدای نشست، علیرضا مصداقی نیا استاد پیشکسوت دانشکده بهداشت و رئیس انجمن علمی بهداشت ایران توضیحاتی در خصوص چگونگی تشکیل انجمن بهداشت ایران بیان کرد و گفت: امیدوارم در این نشست بتوانیم به جمع بندی مناسبی از نتایج در خصوص برنامه‌های تغییر اقلیم برای ارائه به تصمیم گیران برنامه هفتم برسیم. چرا که مسئله کنترل تغییر اقلیم و سازگاری با آن در برنامه‌های قبلی توسط دولت و مجلس کمتر دیده شده است.

وی افزود: تغییر اقلیم مسئله‌ای نیست که مربوط به کشور خاصی باشد بلکه مسئله‌ای جهانی است که مورد توجه قرار گرفته و با سرعت زیادی بر سیستم جهانی تأثیرگذاری دارد و قابل مشاهده است. ما نیز در منطقه‌ای هستیم که سرعت تغییر اقلیم در آن بالا است و باید برای کنترل آن برنامه ریزی مناسبی داشته باشیم.

در ادامه، کاظم ندافی استاد مهندسی بهداشت محیط، رئیس دانشکده بهداشت و پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران مبحثی با عنوان سیاستگذاری تغییر اقلیم بر اساس چارچوب DPSEEA را بیان و تشریح کرد.

سپس، محمد صادق حسنوند دانشیار گروه مهندسی بهداشت دانشکده بهداشت و رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوا پژوهشکده محیط زیست با تشریح وضعیت موجود ایران، منطقه و دنیا در زمینه عوامل مختلف آلودگی هوا به بیان عوامل، استانداردها، چالش‌ها و راهکارها پرداخت.

در ادامه، مصطفی محقق هماهنگ کننده ارشد مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه مبحثی با عنوان ارزیابی ریسک و پیامدهای منفی گرد و غبار در آسیا / اقیانوسیه و ایران را تشریح کرد.

در پایان، امیرحسین تکیان استاد سیاستگذاری سلامت دانشکده بهداشت و دبیر نشست و تسهیلگر این گفتمان سیاستی گفت: امیدواریم جمع بندی این نشست منجر به تهیه سندی شود که حمایت طلبی دست اندرکاران و مجریان سیاست‌های کلان کشور را برای توجه و اجرای برنامه‌هایی که بر سلامت جامعه اثرگذار است را جلب کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: