خبر فوری
پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها بهره برداری از صد شصتمین ایستگاه مترو در ماه جاری/ تمام مراکز معاینه فنی امسال اورهال شدند آماده باش ۲۸ هزار نیروی اورژانس برای سفرهای نوروزی پاسخ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به شایعه تعطیلی خانه اندیشمندان از توزیع ۱۴۰ هزار بسته معیشتی تا برپایی سفره‌های افطاری ساده در ۱۵۰۰ نقطه محروم کشور
۱۷:۲۴ - ۲۹ دی ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۷۲۶

در این گزارش آمده است که قطب جنوب، جایی که اوزن آنقدر نازک است که یک حفره غول‌پیکر در لایه آن وجود دارد، تا سال ۲۰۶۶ به طور کامل رفع نخواهد شد.

طبق گزارش جدید سازمان ملل، لایه محافظ ازون به آرامی، اما مستمر در حال بهبود است.
 
به گزارش رویترز، لایه ازون در جو زمین که سیاره را در برابر تشعشعات مضر مرتبط با پوست محافظت می‌کند درحال ترمیم است. یک ارزیابی علمی که هر چهار سال یک بار انجام می‌شود نشان داد که بهبودی این لایه در حال پیشرفت است. ازون سیاره را در برابر تشعشعات مضر مرتبط با پوست محافظت می‌کند.
 
پل نیومن، رئیس مشترک ارزیابی علمی گفت: در استراتوسفر فوقانی و در سوراخ اوزن، ما شاهد بهبود اوضاع هستیم.
 
بر اساس گزارشی که روز دوشنبه در همایش انجمن هواشناسی آمریکا در دنور ارائه شد، پیشرفت کند است. در این گزارش آمده است که میانگین جهانی اوزن در ارتفاع ۱۸ مایلی (۳۰ کیلومتری) در جو تا سال ۲۰۴۰ به سطح قبل از نازک شدن سال ۱۹۸۰ باز نمی‌گردد؛ و تا سال ۲۰۴۵ در قطب شمال به حالت عادی باز نخواهد گشت.
 
در این گزارش آمده است که قطب جنوب، جایی که اوزن آنقدر نازک است که یک حفره غول‌پیکر در لایه آن وجود دارد، تا سال ۲۰۶۶ به طور کامل رفع نخواهد شد.
 
دانشمندان و حامیان محیط زیست در سرتاسر جهان مدت‌هاست که از تلاش‌ها برای التیام حفره اوزون – ناشی از توافقنامه ۱۹۸۷ به نام پروتکل مونترال که دسته‌ای از مواد شیمیایی را که اغلب در مبرد‌ها و ذرات معلق در هوا استفاده می‌شوند ممنوع می‌کند – به عنوان یکی از بزرگترین پیروزی‌های اکولوژیکی برای بشریت ستایش کرده‌اند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: