خبر فوری
سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت پیاده سازی نظام مراقبت غذا و تغذیه در شبکه بهداشتی کشور هشدار درباره شیوع اندومتریوز در زنان سن بالای بارداری؛ زنگ خطر برای مادران آینده بیانیه معاون پرستاری وزارت بهداشت در وبینار روز جهانی پرستار کاهش ۳.۱ درصدی تلفات جاده‌ای در سال گذشته اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل قانون کار از سال ۱۴۰۴ برای کارکنان مشاغل کارگری نظام سلامت افزایش مبلغ اضافه‌کار پرتوکاران و آزمون استخدامی در مراحل نهایی پیگیری
۱۷:۲۴ - ۲۹ دی ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۸۰۷

در این گزارش آمده است که قطب جنوب، جایی که اوزن آنقدر نازک است که یک حفره غول‌پیکر در لایه آن وجود دارد، تا سال ۲۰۶۶ به طور کامل رفع نخواهد شد.

طبق گزارش جدید سازمان ملل، لایه محافظ ازون به آرامی، اما مستمر در حال بهبود است.
 
به گزارش رویترز، لایه ازون در جو زمین که سیاره را در برابر تشعشعات مضر مرتبط با پوست محافظت می‌کند درحال ترمیم است. یک ارزیابی علمی که هر چهار سال یک بار انجام می‌شود نشان داد که بهبودی این لایه در حال پیشرفت است. ازون سیاره را در برابر تشعشعات مضر مرتبط با پوست محافظت می‌کند.
 
پل نیومن، رئیس مشترک ارزیابی علمی گفت: در استراتوسفر فوقانی و در سوراخ اوزن، ما شاهد بهبود اوضاع هستیم.
 
بر اساس گزارشی که روز دوشنبه در همایش انجمن هواشناسی آمریکا در دنور ارائه شد، پیشرفت کند است. در این گزارش آمده است که میانگین جهانی اوزن در ارتفاع ۱۸ مایلی (۳۰ کیلومتری) در جو تا سال ۲۰۴۰ به سطح قبل از نازک شدن سال ۱۹۸۰ باز نمی‌گردد؛ و تا سال ۲۰۴۵ در قطب شمال به حالت عادی باز نخواهد گشت.
 
در این گزارش آمده است که قطب جنوب، جایی که اوزن آنقدر نازک است که یک حفره غول‌پیکر در لایه آن وجود دارد، تا سال ۲۰۶۶ به طور کامل رفع نخواهد شد.
 
دانشمندان و حامیان محیط زیست در سرتاسر جهان مدت‌هاست که از تلاش‌ها برای التیام حفره اوزون – ناشی از توافقنامه ۱۹۸۷ به نام پروتکل مونترال که دسته‌ای از مواد شیمیایی را که اغلب در مبرد‌ها و ذرات معلق در هوا استفاده می‌شوند ممنوع می‌کند – به عنوان یکی از بزرگترین پیروزی‌های اکولوژیکی برای بشریت ستایش کرده‌اند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: