خبر فوری
سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت پیاده سازی نظام مراقبت غذا و تغذیه در شبکه بهداشتی کشور هشدار درباره شیوع اندومتریوز در زنان سن بالای بارداری؛ زنگ خطر برای مادران آینده بیانیه معاون پرستاری وزارت بهداشت در وبینار روز جهانی پرستار کاهش ۳.۱ درصدی تلفات جاده‌ای در سال گذشته اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل قانون کار از سال ۱۴۰۴ برای کارکنان مشاغل کارگری نظام سلامت افزایش مبلغ اضافه‌کار پرتوکاران و آزمون استخدامی در مراحل نهایی پیگیری
۱۷:۱۹ - ۲۴ دی ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۷۱۷
محققان پی بردند؛

نتایج یک مطالعه نشان داد که مصرف آسپارتام، یک شیرین کننده مصنوعی رایج، ممکن است منجر به بروز رفتارهای اضطرابی شود.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف آسپارتام، یک شیرین کننده مصنوعی که به طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد، رفتاری شبیه به اضطراب، همراه با تغییرات اپی ژنتیکی در آمیگدال، در موش‌ها ایجاد می‌کند. این تغییرات تا دو نسل بعد ادامه داشت.

آسپارتام یک شیرین کننده مصنوعی پرمصرف است که در هزاران نوشیدنی و محصولات غذایی در سراسر جهان یافت می‌شود. تحقیقات زیادی، ایمنی و اثرات آن را بررسی کرده اند.

مطالعه جدید محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا به بررسی تأثیر بالقوه آسپارتام بر اضطراب می‌پردازد.

محققان دریافتند موش‌هایی که آسپارتام مصرف کردند، پس از آن رفتاری شبیه به اضطراب از خود نشان دادند و تغییراتی در بیان ژن‌ها در آمیگدال ایجاد شد.

آمیگدال بخشی از مغز است که با تنظیم اضطراب و ترس مرتبط است. محققان دریافتند که داروی دیازپام می‌تواند با موفقیت اضطراب را کاهش دهد.

این مطالعه همچنین نشان داد که تغییرات در آمیگدال تا دو نسل بعدی از طریق مردان ادامه داشت، و همچنین اثربخشی دیازپام در تسکین اضطراب ادامه داشت.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: