خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۰۸:۴۷ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۶۹
یافته محققان سوئدی؛

تحقیقات جدید نشان می دهد که سطح بالای اسید اوریک در میانسالی ممکن است به طور قابل توجهی خطر ابتلا به نوع جدی ضربان نامنظم قلب را در دهه های بعدی عمر افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، این مطالعه نشان می‌دهد که اسید اوریک ممکن است نقش مهمی در ایجاد فیبریلاسیون دهلیزی، ضربان نامنظم قلب که می‌تواند منجر به لخته شدن خون، سکته مغزی، نارسایی قلبی و سایر عوارض قلبی شود، داشته باشد.

«موژو دینگ»، محقق ارشد این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، گفت: «افرادی که سطح اسید اوریک بالایی دارند ممکن است از معاینات منظم قلبی عروقی برای تسهیل تشخیص زودهنگام فیبریلاسیون دهلیزی تازه شروع شده بهره ببرند.»

اسید اوریک یک ماده شیمیایی است که با تجزیه پورین‌ها توسط بدن تولید می‌شود و به مقدار زیاد در الکل، به ویژه آبجو، و مواد غذایی مانند گوشت قرمز و برخی از انواع غذاهای دریایی مانند ساردین و صدف یافت می‌شود. اسید اوریک بیشتر به دلیل ارتباط آن با نقرس، یک نوع دردناک آرتریت، و سنگ کلیه شناخته شده است. اما مطالعات سطح بالای اسید اوریک را با افزایش خطر ابتلاء به فشار خون بالا، دیابت و بیماری قلبی هم مرتبط دانسته اند.

در این مطالعه، محققان ۳۳۹۶۰۴ شرکت کننده از سوئد را به طور متوسط به مدت ۲۶ سال دنبال کردند. شرکت کنندگانی که از سال ۱۹۸۵ تا ۱۹۹۶ جذب شدند، ۳۰ تا ۶۰ سال سن داشتند و در زمان ثبت نام فاقد بیماری قلبی عروقی بودند. اسید اوریک حداقل یک بار با استفاده از آزمایش خون اندازه گیری شد. سپس شرکت‌کنندگان به گروه‌هایی تقسیم شدند و سطح اسید اوریک را از پایین‌ترین به بالاترین رتبه‌بندی کردند.

این مطالعه نشان داد که با افزایش سطح اسید اوریک، خطر فیبریلاسیون دهلیزی افزایش یافت. به طور کلی، افرادی که بالاترین سطح اسید اوریک را داشتند، ۴۵ درصد بیشتر از افرادی که کمترین سطح را داشتند، با خطر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی روبرو بودند.

افزایش سطح اسید اوریک خطر فیبریلاسیون دهلیزی را حتی در میان شرکت کنندگانی که در طول دوره پیگیری به فشار خون بالا، دیابت، بیماری عروق کرونر قلب یا نارسایی قلبی مبتلا نشده بودند، افزایش داد.

دینگ گفت: «این بدان معناست که اسید اوریک نه تنها ممکن است از طریق مکانیسم‌های متابولیک قلبی برای افزایش خطر فیبریلاسیون دهلیزی عمل کند، بلکه ممکن است از طریق مکانیسم‌های دیگر تأثیر مستقیمی بر ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی داشته باشد.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: