خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۵:۲۹ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۱۷۰
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد؛

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: یکی از بلوغ‌یافته‌ترین روش‌های مدیریتی در وزارت بهداشت در حال اجرا است و رشد و بلوغ آن به خاطر شفافیت عملکردی است که دارد.

به گزارش خبرکزاری مهر، بهروز رحیمی، در دومین جشنواره انضباط مالی و اقتصاد مقاومتی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، ارزیابی و خودکنترلی را از مصادیق شجاعت سازمانی عنوان کرد و افزود: انضباط مالی و شفافیت مالی ناشی از باورپذیری درونی است. شفافیت مالی ناشی از خودشناسی، بر رفتار و ساختار سازمانی نیز تأثیرگذار است.

وی با تأکید بر این نکته که انضباط مالی با انقباض مالی متفاوت است، خاطرنشان کرد: انضباط مالی به معنای درست هزینه کردن است نه کم هزینه کردن و نقش نیروی انسانی در برقراری انضباط مالی بسیار پررنگ است.

معاون وزیر بهداشت همچنین رفتارهایی که بر مبنای انضباط مالی انجام می‌شود را بدون تبیین نقش مشارکتی و یکپارچگی اعضای تیم مالی غیرقابل‌تصور دانست و افزود: نقش‌ها و مرزها در تیم مالی باید مشخص باشد.

رحیمی با بیان اینکه اهداف فردی با اهداف سازمانی گره خورده است و نمی‌توان دستیابی به اهداف سازمانی را بدون توجه به منابع انسانی میسر کرد، گفت: مشارکت نیروی انسانی در تصمیم‌گیری و نقش‌آفرینی آنها در اجرای اهداف سازمان باید موردتوجه مدیران قرار بگیرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، مشارکت‌پذیری و کار تیمی را نیازمند بلوغ مدیریتی دانست و خاطرنشان کرد: مشورت کردن به معنای ترسو بودن نیست بلکه مشورت پذیر بودن به معنای قاطعیت در تصمیم‌گیری است. تصمیم‌گیری باید با مشورت و خرد جمعی باشد و با قاطعیت هم انجام شود.

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت بسیار نظم‌پذیر و قاعده‌پذیر بوده و «مردم» ناظر عملکرد وزارت بهداشت هستند، افزود: یکی از بلوغ یافته‌ترین روش‌های مدیریتی در وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی در حال اجرا است و رشد و بلوغ آن به خاطر شفافیت عملکردی است که دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی به معنای اصلاح الگوی مصرف است نه کم مصرف کردن.

رحیمی با اشاره به لزوم بررسی فرآیندهای خرید و چگونگی آن در مدیریت مالی، نظام خرید را نیازمند تغییرات زیربنایی دانست و گفت: اصلاح فرآیندهای خرید و انبارداری باعث ایجاد انضباط مالی و شفافیت بیشتر می‌شود که در این راستا باید از مدل‌های انبارداری محض به مدل‌های GCI و انبارهای مجازی برسیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: شانیت، شخصیت و بلوغ وزارت بهداشت، ناشی از آموزش است. برای رشد و توسعه زیرساخت‌های آموزشی باید تلاش کنیم چراکه به منزله سرمایه‌های اندوخته است که مبدل به دارایی بزرگی خواهد شد. مدیریت آرامش حلقه مفقوده در شرایط سخت است و مدیران و مسئولان باید تلاش کنند از آرامش سازمان و جامعه حفاظت کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: