خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۱:۲۴ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۵۴۶
مطالعه جدید نشان می دهد؛

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که درمان سطوح پایین ویتامین D با مکمل‌ها ممکن است برای برخی افراد با کاهش خطر اقدام به خودکشی همراه باشد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، در مطالعه‌ای که روی بیش از ۱ میلیون کهنه سرباز آمریکایی انجام شد، محققان دریافتند افرادی که ویتامین D برای آنها تجویز شده بود، تقریباً ۵۰ درصد کمتر احتمال دارد که در طول هشت سال اقدام به خودکشی کنند، در مقایسه با کسانی که مکمل‌ها برای آنها تجویز نشده بود.

این مزیت به طور خاص در میان کهنه سربازانی که سطح ویتامین D پایینی داشتند و همچنین کهنه سربازهای سیاه پوست که ممکن است در معرض خطر کمبود ذخایر ویتامین D باشند بیشتر مشاهده شد.

کارشناسان تاکید کردند که این مطالعه یک کارآزمایی بالینی نبود که مستقیماً ویتامین D را برای کاهش رفتار خودکشی آزمایش کند. بنابراین ثابت نمی‌کند که مکمل‌ها به خودی خود باعث کاهش خطر خودکشی می‌شوند.

اما در عین حال، مشخص شده است که کمبود ویتامین D می‌تواند علائمی شبیه افسردگی، از جمله تغییرات خلقی و خستگی مزمن ایجاد کند.

در این مطالعه، محققان دانشگاه جانز هاپکینز بیش از ۶۶۰۰۰۰ بیمار را پیدا کردند که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۸ به دلایل مختلف ویتامین D برای آنها تجویز شده بود. حدود نیمی از آنها کمبود ویتامین D داشتند.

مکمل‌های ویتامین D حاوی یکی از دو شکل ویتامین D۲ (ارگوکلسیفرول) یا D۳ (کول کلسیفرول) هستند. اکثر کهنه سربازانی که مکمل مصرف می‌کردند ویتامین D۳ مصرف می‌کردند. در آن گروه، ۰.۲ درصد به دلیل اقدام به خودکشی یا خودآزاری در طول دوره مطالعه تحت درمان قرار گرفتند که در مقایسه با ۰.۳۶ درصد کهنه سربازانی بود که ویتامین D تجویز نکرده بودند.

محققان تاکید می‌کنند: «هیچکس نمی‌گوید که ویتامین D تمام افکار خودکشی را از بین می‌برد. اما برای برخی از افراد، می‌تواند کمک کننده باشد.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: