خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۱:۳۲ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۲۴۵
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد؛

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، از ارسال محموله چادرهای اقامتی وزارت بهداشت به مناطق زلزله‌زده خوی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز رحیمی گفت: رسیدگی به مصدومان زلزله خوی با دستور مقام عالی وزارت و بسیج همه امکانات از همان ساعات ابتدایی انجام شده است.

وی با بیان اینکه اقدامات بهداشتی و درمانی لازم برای مردم منطقه زلزله‌زده خوی توسط وزارت بهداشت از ساعات اولیه زلزله تاکنون در حال انجام است، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم خدمات اورژانس پیش بیمارستانی و همچنین خدمات درمانی مطلوبی را به‌سرعت به مصدومان زلزله خوی ارائه کنیم.

رحیمی از ادامه آمادگی مراکز درمانی آذربایجان غربی و شرقی، کادر بهداشتی، درمانی و اورژانس برای ارائه خدمت به مردم منطق و مصدومان خبر داد و افزود: بخشی از زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی منطقه نیز دچار خساراتی شده‌اند که میزان آن در دست ارزیابی است.

معاون وزیر بهداشت گفت: در راستای رفع کمبود امکانات اقامتی در منطقه، محموله چادرهای وزارت بهداشت امروز وارد شهر خوی شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: