خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۲:۱۸ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۲۷۹
در نامه ای به رئیس‌جمهوری مطرح شد؛

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در نامه ای به رئیس جمهوری، خواستار ملاقات فوری شد تا پیرامون اوضاع نامناسب بودجه سلامت در سال آینده، توضیحاتی ارائه دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، حسینعلی شهریاری، در این نامه آورده است: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس حسب وظیفه ذاتی مترصد تحولات حوزه سلامت و نگران کاستی‌های این بخش بوده است و یافته‌های آن بارها به مبادی ذی ربط دولت به ویژه سازمان برنامه و بودجه و حتی در جلسات حضوری و یا طی مکاتبات به آگاهی جنابعالی رسیده است.

اینک که در پایان فصل بودجه به استقبال سالی می‌رویم که به وضوح روال جاری را موید سلامت و بهداشت عمومی نمی‌بینیم ناگزیر به التجاء به عالی‌ترین مقام اجرایی کشور بوده تا از این رهگذر دغدغه‌ها بدل به تدابیر چاره‌ساز و امیدآفرین گردد و در طلیعه سال نو ابهام یا تزلزل در تأمین اقلام سلامت و درمان بیماران در سال ۱۴۰۲ از طراوت ایام نکاهد.

بدین منظور از حضور جنابعالی درخواست وقت فوری ملاقات داریم تا در نتیجه این دیدار و تبادل نقطه نظرات بر مسائل حیاتی حوزه سلامت فائق آییم.

در همین حال، زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، به جزئیات نشست روز گذشته کمیسیون با حضور مدیران وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: از آنجایی که بحث پیشگیری در حوزه سلامت باید در اولویت قرار گیرد بنابراین نیازمند این هستیم در بودجه‌های سالانه به بحث بهداشت و پیشگیری توجه جدی و ویژه شود.

وی افزود: اعضای کمیسیون در رابطه با کمبودهای دارویی و بودجه پیش بینی شده برای طرح دارویاری در لایحه بودجه ۱۴۰۲ انتقادات و نگرانی‌هایی دارند که در نشست روز گذشته با بحث و گفت گوهای صورت گرفته قرار شد پیرو جلسات برگزار شده در مجلس و درخواست از رئیس جمهوری، وزارت بهداشت کمبودهایی دارویی را به گونه‌ای مدیریت کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: