خبر فوری
بومی‌سازی دستگاه انژکتور کنتراست رادیولوژی توسط فناوران ایرانی ارائه فرمولاسیون تزریقی جدید از داروی ریسپریدون تحصیل ۹۴ هزار دانشجوی خارجی در کشور/ میزان شهریه پرداختی دانشجویان حضور ۵۰ هیئت خارجی در الکامپ ۱۴۰۳ بزرگ ترین نمایشگاه دارویی فارمکس طرح دارویار بدون نسخه الکترونیک قابل اجرا نبود کارگروه آموزشی اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان تجهیزات پزشکی ایران دوره آموزشی الزامات PMCF برگزار میکند . نمایشگاه «الکامپ ۲۷» با شعار «همه با هم برای اقتصاد دیجیتال» آغاز به‌کار کرد کشف محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی در ۳۲۰۰ مورد بازرسی اولین کنگره بین المللی هوش مصنوعی و فناوری های سلامت در بیماری های قلب و عروق همکاری‌ برای نظارت و توسعه داروهای بایوسیمیلار و اورفان محور جلسه بریکس بهادادن به نظام‌های صنفی اصیل حوزه سلامت، اولویت مهمی است نامه سعیدنمکی به قاضی‌زاده‌هاشمی: همفکران شما در دی۱۳۹۹ وزارت بهداشت را از واردات هرگونه واکسن منع کردند هشدار کارشناسان سازمان جهانی بهداشت درباره سویه جدید آبله میمونی
۱۲:۱۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۴۹۸
بر اساس اعلام وزارت بهداشت؛

رئیس مرکز مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات وزارت بهداشت، از ایجاد سامانه یکپارچه نوبت دهی بیماران در بیمارستان های دولتی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از چالش‌های بیماران در مراجعه به مراکز درمانی به ویژه بیمارستان‌های شلوغ، گرفتن نوبت است. متأسفانه بعضاً مشاهده می‌شود که یک نفر در نقطه‌ای دور از مرکز استان، تا چند ماه معطل دریافت نوبت می‌شود.

حالا، سیدرضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات وزارت بهداشت، از ایجاد سامانه نوبت دهی یکپارچه تا پایان خرداد ۱۴۰۲ خبر داده است.

به گفته وی، با ایجاد این سامانه یکپارچه نوبت دهی الکترونیکی، مشکلات بیماران تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد.

آن طور که عنوان شده است، تاکنون ۲۰ بیمارستان دولتی به این سامانه متصل شده اند و تا پایان خرداد ۱۴۰۲، تمامی ۶۵۹ بیمارستان دولتی به این سامانه وصل خواهند شد.

مظهری تاکید کرد: این سامانه دارای درگاه مشترک خواهد بود، اما در پشت سر این درگاه، سامانه‌ها متفاوت خواهند بود.

در حال حاضر، ۱۲ سامانه برای نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها وجود دارد که ۴ سامانه اصلی، به یکدیگر متصل خواهند شد.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات وزارت بهداشت، همچنین از ایجاد سامانه گزارش گیری برای رصد نوبت دهی خبر داد و گفت: یکی از مضرات سامانه‌ها، این است که نمی‌توانیم وظایف آنها را رصد کنیم.

وی افزود: با سامانه گزارش گیری، ما می‌توانیم بیمارستان‌ها را در انجام وظایفی که بر عهده دارند، رصد کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: