خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۲:۱۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۱۶۳۶
بر اساس اعلام وزارت بهداشت؛

رئیس مرکز مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات وزارت بهداشت، از ایجاد سامانه یکپارچه نوبت دهی بیماران در بیمارستان های دولتی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از چالش‌های بیماران در مراجعه به مراکز درمانی به ویژه بیمارستان‌های شلوغ، گرفتن نوبت است. متأسفانه بعضاً مشاهده می‌شود که یک نفر در نقطه‌ای دور از مرکز استان، تا چند ماه معطل دریافت نوبت می‌شود.

حالا، سیدرضا مظهری رئیس مرکز مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات وزارت بهداشت، از ایجاد سامانه نوبت دهی یکپارچه تا پایان خرداد ۱۴۰۲ خبر داده است.

به گفته وی، با ایجاد این سامانه یکپارچه نوبت دهی الکترونیکی، مشکلات بیماران تا حدود زیادی مرتفع خواهد شد.

آن طور که عنوان شده است، تاکنون ۲۰ بیمارستان دولتی به این سامانه متصل شده اند و تا پایان خرداد ۱۴۰۲، تمامی ۶۵۹ بیمارستان دولتی به این سامانه وصل خواهند شد.

مظهری تاکید کرد: این سامانه دارای درگاه مشترک خواهد بود، اما در پشت سر این درگاه، سامانه‌ها متفاوت خواهند بود.

در حال حاضر، ۱۲ سامانه برای نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها وجود دارد که ۴ سامانه اصلی، به یکدیگر متصل خواهند شد.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات وزارت بهداشت، همچنین از ایجاد سامانه گزارش گیری برای رصد نوبت دهی خبر داد و گفت: یکی از مضرات سامانه‌ها، این است که نمی‌توانیم وظایف آنها را رصد کنیم.

وی افزود: با سامانه گزارش گیری، ما می‌توانیم بیمارستان‌ها را در انجام وظایفی که بر عهده دارند، رصد کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: