خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۵:۳۲ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۲۵۱
در گفتگو با مهر مطرح شد؛

سرپرست اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، به تشریح مهم ترین برنامه های این اداره کل پس از انتصاب در این سمت پرداخت.

جلال غفارزاده، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: بحث اصلی در حوزه تجهیزات پزشکی که سیاست ملی نیز هست، موضوع تولید داخل است.

وی با عنوان این مطلب که یکی از مشکلات نظام درمانی کشور عدم هماهنگی با حوزه رگولاتوری است، افزود: تولید کننده محصول را تولید می‌کند، اما مصرف کننده همراهی نمی‌کند؛ این عدم هماهنگی می‌بایست اصلاح شود.

غفارزاده با اشاره به سهم بالای تجهیزات پزشکی وارداتی در مقایسه با تولید داخل، گفت: حداکثر سهم بازار تجهیزات پزشکی کشور از تولیدات داخلی، ۵۰ درصد است.

سرپرست اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، به موضوع نظارت و شفافیت در حوزه تجهیزات پزشکی اشاره کرد و افزود: یکی از اولویت‌های ما، تشدید نظارت‌ها بر زنجیره تأمین تجهیزات پزشکی به ویژه آن دسته از تجهیزات و ملزوماتی است که سوبسید می‌گیرند.

غفارزاده با تاکید بر این موضوع که تولید و واردات تجهیزات پزشکی باید بالانس شود، تصریح کرد: قرار نیست واردات کالاهایی که تولید داخل دارند، متوقف شود؛ بلکه باید با ایجاد رقابت و انتقال دانش فنی به داخل کشور، این دو مقوله یعنی تولید و واردات، امتزاج پیدا کنند.

وی با اشاره به محدودیت ارزی در تولید و واردات تجهیزات پزشکی، گفت: در شرایط کنونی مشکلی به لحاظ کمبود تجهیزات در بیمارستان‌ها نداریم، اما نگرانیم.

سرپرست اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، در توضیح علت نگرانی خود، افزود: این نگرانی بابت وضعیت ارز است. صحبت‌هایی بابت تأمین ارز مورد نیاز در سال آینده، در حال انجام است که خیلی حائز اهمیت است. زیرا، اولویت سازمان غذا و دارو، در کنار دارو؛ تأمین تجهیزات پزشکی برای بیمارستان‌ها است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: