خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۵:۴۰ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۵۰۸
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی مطرح کرد؛

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در مورد استفاده از سموم مجاز در فرآورده‌های کشاورزی توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز خدائیان، روز یکشنبه در نشست خبری نخستین رویداد سلامت بنیان که در محل سالن کنفرانس سازمان غذا و دارو برگزار شد، گفت: ما وظیفه داریم حداکثر دوز مجاز سموم مورد استفاده در محصولات کشاورزی را محاسبه کنیم که بر همین اساس برای آن یک سند تهیه شده است.

وی با تاکید بر اهمیت تأمین امنیت غذایی مردم، افزود: ما ناچاریم برای بهبود فرآورده‌های غذایی از سموم مجاز استفاده کنیم و هر سال برای محصولات خام کشاورزی و دامی، میزان استفاده سموم را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

خدائیان، یکی از چالش‌ها را در روند شناسه گذاری محصولات دانست و ادامه داد: حجم زیادی از گلخانه‌های کشاورزی در کشور شناسه گذاری شده اند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با بیان این مطلب که ۴۰ محصول کشاورزی را پایش و نظارت می‌کنیم، گفت: در انجام پایش ها، شاهد عدم انطباق بعضی از محصولات با میزان سموم مجاز هستیم که بیشترین عدم انطباق شامل سبزیجات است.

وی افزود: امنیت غذایی مقوله مهمی است که برای حفظ آن باید شرکت‌های دانش بنیان را وارد این عرصه کنیم.

خدائیان گفت: صنعتی کردن محصولات بومی و شناسایی تقلبات غذایی، از جمله دلایل ورود شرکت‌های دانش بنیان به عرصه محصولات کشاورزی و غذایی است.

وی بر اهمیت دیپلماسی غذا به منظور تأمین امنیت غذایی تاکید کرد و افزود: این دیپلماسی شامل محصولات و فرآورده‌های غذایی وارداتی و صادراتی می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: