خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۵:۴۰ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۵۹۰
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی مطرح کرد؛

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در مورد استفاده از سموم مجاز در فرآورده‌های کشاورزی توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز خدائیان، روز یکشنبه در نشست خبری نخستین رویداد سلامت بنیان که در محل سالن کنفرانس سازمان غذا و دارو برگزار شد، گفت: ما وظیفه داریم حداکثر دوز مجاز سموم مورد استفاده در محصولات کشاورزی را محاسبه کنیم که بر همین اساس برای آن یک سند تهیه شده است.

وی با تاکید بر اهمیت تأمین امنیت غذایی مردم، افزود: ما ناچاریم برای بهبود فرآورده‌های غذایی از سموم مجاز استفاده کنیم و هر سال برای محصولات خام کشاورزی و دامی، میزان استفاده سموم را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

خدائیان، یکی از چالش‌ها را در روند شناسه گذاری محصولات دانست و ادامه داد: حجم زیادی از گلخانه‌های کشاورزی در کشور شناسه گذاری شده اند.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با بیان این مطلب که ۴۰ محصول کشاورزی را پایش و نظارت می‌کنیم، گفت: در انجام پایش ها، شاهد عدم انطباق بعضی از محصولات با میزان سموم مجاز هستیم که بیشترین عدم انطباق شامل سبزیجات است.

وی افزود: امنیت غذایی مقوله مهمی است که برای حفظ آن باید شرکت‌های دانش بنیان را وارد این عرصه کنیم.

خدائیان گفت: صنعتی کردن محصولات بومی و شناسایی تقلبات غذایی، از جمله دلایل ورود شرکت‌های دانش بنیان به عرصه محصولات کشاورزی و غذایی است.

وی بر اهمیت دیپلماسی غذا به منظور تأمین امنیت غذایی تاکید کرد و افزود: این دیپلماسی شامل محصولات و فرآورده‌های غذایی وارداتی و صادراتی می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: