خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۰۹:۴۹ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۶۹۹
طبق آخرین رنگبندی مشخص شد؛

سمنان- طبق آخرین رنگبندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، سه شهرستان مهدی‌شهر، سرخه و آرادان در وضعیت نارنجی، یا همان هشدار جدی کرونایی قرار گرفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، طبق اعلام ستاد مقابله با کرونای وزارت کشور، مبتنی بر آمارهای ارسالی از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود، رنگ بندی کرونایی شهرستان‌های استان سمنان بازهم دستخوش تغییر شد. این بار در آخرین رنگ بندی آن هم دو هفته مانده به بهار ۱۴۰۲ سه شهرستان استان در وضعیت نارنجی قرار گرفتند.

مهدی شهر، سرخه و آرادان در آخرین رنگ بندی اعلامی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در وضعیت نارنجی یا همان هشدار جدی کرونایی قرار گرفتند که نشان از شیوع بسیار زیاد بیماری کرونا و افزایش تعداد بستری‌ها می‌دهد.

همچنین آمارهای غیر رسمی منتشر شده از دانشگاه‌های علوم پزشکی سمنان و شاهرود نشان می‌دهد که تعداد مراجعان به بیمارستان با علائم حاد تنفسی و همچنین بستری در بخش‌های مراقبت‌های ویژه نیز به طرز چشمگیری افزایش یافته است.

در آخرین رنگ بندی اعلامی وزارت بهداشت هیچ نقطه آبی یا همان شرایط تثبیت شده‌ای در نقشه استان سمنان دیده نمی‌شود و بقیه شهرستان‌ها شامل گرمسار، سمنان، دامغان، شاهرود و میامی در وضعیت زرد کرونایی یا همان هشدار قرار دارند.

وضعیت کرونایی در استان سمنان بار دیگر رو به وخامت می‌گذارد و آمارها نیز این موضوع را تائید می‌کنند. از ۲۳ شهر در وضعیت نارنجی یا همان هشدار جدی در کل ایران سه شهر در سمنان قرار دارد و این نشان می‌دهد که وضعیت در این استان ناپایدار شده است.

شیوع آنفولانزا همچنین تمام مراکز درمانی استان سمنان را مملو از جمعیت کرده است. بیماری که بسیار شبیه کرونا است و دوران طولانی نیز بیمار را زمین گیر می‌کند.

پزشکان تاکید دارند که مردم از خود درمانی پرهیز کنند همچنین استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی برای سلامتی خود مردم، الزامی است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: