خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۰۹:۵۸ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۳۳۳
محققان بریتانیایی توصیه می کنند؛

یک مطالعه جدید بزرگ نشان می دهد که اگر بالای ۴۰ سال دارید، ورزش منظم نه تنها تناسب اندام شما را حفظ می کند، بلکه شما را از بیمارستان نیز دور نگه می دارد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند که در میان تقریباً ۸۲۰۰۰ بزرگسال بریتانیایی، کسانی که به طور منظم ورزش می‌کردند، در سال‌های آینده کمتر به دلیل بیماری‌های مختلف در بیمارستان بستری شدند. این فهرست شامل بیماری‌های شایعی مانند ذات الریه، سکته مغزی، عوارض دیابت و عفونت‌های شدید دستگاه ادراری بود.

یافته‌ها نشان می‌دهد که اگر افراد میانسال و مسن فقط ۲۰ دقیقه ورزش را به برنامه روزانه خود اضافه کنند، خطر بستری شدن شأن در بیمارستان می‌تواند از ۴ درصد تا ۲۳ درصد در طول هفت سال کاهش یابد.

توصیه محققان، حداقل ۱۵۰ دقیقه ورزش هوازی با شدت متوسط یا ۷۵ دقیقه با شدت شدید در هر هفته است. این به معنای ورزش‌هایی است که موجب پمپاژ شدید قلب می‌شود و فرد عرق می‌کند: شدت متوسط شامل مواردی مانند پیاده‌روی سریع، دوچرخه‌سواری در زمین هموار یا کار در حیاط است. دویدن، دوچرخه‌سواری روی تپه‌ها یا شنا به‌عنوان ورزش‌های با شدت شدید محسوب می‌شوند.

محققان حدود ۸۲۰۰۰ شرکت کننده بین ۴۲ تا ۷۸ سال را تحت بررسی قرار دادند که یک هفته با استفاده از مانیتور مچ دستی که فعالیت بدنی آنها را ثبت می‌کرد، تحت نظر بودند. آنها به رابطه بین این میزان فعالیت و احتمال بستری شدن شرکت کنندگان در بیمارستان در سال‌های آینده پرداختند.

پس از تقریباً هفت سال، بیش از ۴۸۰۰۰ شرکت‌کننده در مطالعه به دلایل متعددی در بیمارستان بستری شدند. با این حال، وقتی نوبت به ۹ مورد از این مشکلات سلامتی می‌رسید، افرادی که فعالیت بدنی بیشتری داشتند، با احتمال بستری شدن کمتری روبرو بودند.

۹ مورد بزرگ عبارت بودند از بیماری کیسه صفرا، عفونت ادراری، لخته شدن خون، سکته مغزی، عوارض دیابت، ذات الریه، کم خونی فقر آهن، پولیپ روده بزرگ و بیماری دیورتیکولی (که در آن کیسه‌های کوچک در دیواره روده بزرگ ایجاد می‌شود).

«النور واتس»، محقق ارشد از مؤسسه ملی سرطان ایالات متحده در مریلند، می‌گوید: «یافته‌ها ثابت نمی‌کند که فعالیت بدنی به خودی خود مسئول بوده است. اما مشخص است که ورزش فواید زیادی دارد که می‌تواند به جلوگیری از این بستری شدن در بیمارستان کمک کند.»

واتس می‌گوید: «مطالعات نشان می‌دهد که فعالیت بدنی می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی، سلامت ریه و قلب، حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و التهاب را کاهش دهد. فعالیت بدنی همچنین می‌تواند چربی بدن، فشار خون بالا و کلسترول را کاهش دهد.»

محققان تخمین می‌زنند که تنها ۲۰ دقیقه ورزش هوازی متوسط تا شدید روزانه، احتمال بستری شدن در بیمارستان به خاطر این ۹ بیماری را کاهش می‌دهد. این میزان از کاهش ۴ درصدی در خطر بستری شدن در بیمارستان به دلیل پولیپ روده بزرگ تا کاهش ۲۳ درصدی در احتمال بستری شدن در بیمارستان به دلیل دیابت متغیر بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: