خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۰۹:۵۸ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۳۲۸
محققان هاروارد می گویند؛

به گفته محققان، یک رژیم غذایی سالم می تواند در کاهش خطر مرگ زودرس موثر باشد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، عادات غذایی ناسالم از مهمترین دلایل مرگ زودرس در سراسر جهان است.

محققان هاروارد اخیراً دریافتند که انواع رژیم‌های غذایی سالم ممکن است به کاهش خطر مرگ و میر زودرس کمک کند.

شواهد در حال رشد تأیید می‌کند که انتخاب رژیم غذایی برای حفظ سلامت مهم است. تحقیقات به طور فزاینده ای نشان می‌دهد که عادت‌های غذایی ناسالم می‌تواند منجر به مرگ و میر زودرس و قابل پیشگیری شود.

دکتر «فرانک هو»، رئیس گروه تغذیه دانشگاه هاروارد، خاطرنشان می‌کند: «دستورالعمل های رژیم غذایی (DGAS )، توصیه‌های غذایی مبتنی بر علم را ارائه می‌دهند که باعث افزایش سلامتی و کاهش بیماری‌های مزمن می‌شوند.»

وی می‌افزاید: «بنابراین بررسی ارتباط بین الگوهای رژیم غذایی با اعتبار DGAS و پیامدهای طولانی مدت سلامت، به ویژه مرگ و میر بسیار مهم است.»

محققان در این مطالعه، داده‌ها را بر اساس چهار شاخص الگوی رژیم غذایی به دست آوردند: شاخص تغذیه سالم ۲۰۱۵ (HEI-۲۰۱۵)، رژیم غذایی متناوب مدیترانه ای (AMED)، شاخص رژیم غذایی سالم گیاهی (HPDI) و شاخص تغذیه سالم جایگزین (AHEI).

تمام این رژیم‌های غذایی از لحاظ مصرف زیاد سبزیجات، میوه‌ها، غلات کامل، آجیل و حبوبات وجه اشتراک دارند.

دریافت نمرات بالاتر در حداقل یکی از شاخص‌ها با کاهش خطر مرگ زودرس به هر علتی و خطر مرگ ناشی از سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی ارتباط دارد.

همچنین افراد دارای نمرات رژیم غذایی بالاتر احتمالاً مسن‌تر، غیرسیگاری و از نظر جسمی فعال‌تر بودند. آنها همچنین شاخص توده بدنی پایین‌تری داشتند.

این مطالعه همچنین نشان داد که نمره AMED و AHEI با خطر کمتر مرگ و میر ناشی از بیماری‌های عصبی همراه است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: