خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۴:۵۲ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۷۶
محققان استرالیایی می گویند؛

چندین دهه است که گفته می شود محصولات کرنبری به پیشگیری از عفونت های دستگاه ادراری کمک می کند. نتایج یک مطالعه جدید این توصیه دیرینه را تأیید می کند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، حدود ۶۰ درصد از زنان بالای ۱۸ سال در طول زندگی خود دچار یک یا چند مرتبه عفونت دستگاه ادراری می‌شوند.

بررسی ۵۰ کارآزمایی قبلی نشان داد که مصرف مکمل‌های کرنبری یا نوشیدن آب آن خطر تکرار علائم عفونت ادراری را تا بیش از ۲۵ درصد کاهش می‌دهد.

در کودکان، محصولات کرنبری این عفونت‌ها را بیش از ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

افرادی که پس از درمان‌های پزشکی با آنتی بیوتیک ها یا پروبیوتیک ها مستعد ابتلاء به عفونت‌های مکرر بودند، ۵۳ درصد با کاهش ابتلاء مجدد روبرو بودند.

«ژاکلین استفنز»، نویسنده این مطالعه از دانشگاه فلیندرز استرالیا، گفت: «برای اولین بار ما نشان دادیم که محصولات کرنبری برای برخی از گروه‌ها، و به طور خاص، افرادی که به دلیل مداخلات پزشکی، عفونت ادراری مکرر را تجربه می‌کنند، کودکان و افرادی که مستعد ابتلاء به عفونت ادراری هستند، مؤثر است.»

این بررسی به روز شده از تحقیقات در سراسر جهان شامل نزدیک به ۹۰۰۰ نفر بود.

عفونت ادراری می‌تواند هر کسی را تحت تأثیر قرار دهد، اما به دلیل آناتومی زنان، در آنها شایع است. عفونت بیشتر در مثانه رخ می‌دهد. زمانی اتفاق می‌افتد که باکتری‌ها، معمولاً از پوست یا رکتوم، وارد مجرای ادرار می‌شوند.

این عارضه می‌تواند باعث درد، تکرر ادرار و سایر علائم آزاردهنده شود.

عفونت‌ها می‌توانند به کلیه‌ها منتقل شوند و باعث درد و عوارض بیشتر شوند. موارد بسیار شدید ممکن است منجر به سپسیس شود.

به گفته محققان، عفونت مجاری ادراری اغلب می‌تواند با هیدراتاسیون کافی خود به خود برطرف شود. این بدان معناست که آب زیادی بنوشید تا باکتری‌ها را از سیستم خود خارج کنید. اما کرنبری می‌تواند راه دیگری باشد.

بر اساس این مطالعه، کرنبری حاوی موادی به نام پروآنتوسیانیدین است، ترکیبات شیمیایی که می‌تواند از چسبیدن باکتری‌ها به دیواره‌های مثانه جلوگیری کند.

شایع‌ترین عارضه جانبی مصرف کرنبری که در این مطالعه مشاهده شد، ناراحتی معده بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: