خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۴:۵۳ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۸۴
مطالعات نشان می دهد؛

تحقیقات جدید افزایش جهانی موارد دیابت نوع ۲ را با مصرف بیش از حد گوشت های فرآوری شده و کربوهیدرات های تصفیه شده مرتبط می داند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که انتخاب رژیم غذایی ناسالم با افزایش نرخ دیابت نوع ۲ در سراسر جهان مرتبط است.

محققان دریافتند که سه عامل رژیم غذایی بیشترین تأثیر را بر خطر دیابت نوع ۲ دارند: خوردن بیش از حد گوشت فرآوری شده و کربوهیدرات‌های تصفیه شده و همچنین مصرف ناکافی غلات کامل.

محققان معتقدند جایگزینی گوشت فرآوری شده با پروتئین بدون چربی و جایگزینی غلات تصفیه شده با غلات کامل می‌تواند به کاهش خطر کمک کند.

این مطالعه بر اساس یک مدل تحقیقاتی از رژیم غذایی در ۱۸۴ کشور با داده‌های جمع آوری شده از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۸ بود.

غلات کامل سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند که به تنظیم سطح قند خون کمک می‌کنند.

برنج و گندم تصفیه شده معمولاً در غذاهای فرآوری شده یافت می‌شوند و دارای شاخص گلوکزی بالایی هستند که سطح قند خون را افزایش می‌دهند. هنگامی که غذاهای حاوی برنج و گندم تصفیه شده بیش از حد مصرف شود، می‌تواند منجر به مقاومت به انسولین شود.

گوشت فرآوری شده حاوی مواد افزودنی و سدیم است که می‌تواند با ایجاد التهاب منجر به سلامت متابولیک ضعیف شود.

«اندرو اودگارد»، محقق ارشد از دانشگاه کالیفرنیا، توضیح داد: «این مطالعه اخیر بخشی از مجموعه شواهد رو به رشدی است که نشان می‌دهد مصرف همیشگی و زیاد غلات تصفیه شده می‌تواند اثرات حادی بر روی پارامترهای فیزیولوژیکی و متابولیک داشته باشد، که می‌تواند منجر به افزایش خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ شود.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: