خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۹:۱۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۸۴۲
تحقیق جدید نشان می دهد؛

مطالعات نشان می دهد زنانی که در سنین پایین‌تر دچار حمله قلبی می‌شوند، عوارض بدتری دارند و با احتمال بیشتر بازگشت به بیمارستان در مقایسه با همتایان مرد خود روبرو هستند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، بر اساس تحقیقات جدید، عوامل خطر زمینه‌ای می‌تواند دلیل این مسئله باشد.

محققان خواستار آگاهی بیشتر عمومی در مورد حملات قلبی در زنان جوان، از جمله علائم منحصر به فرد آنها و مراقبت‌های مورد نیاز آنها شدند.

دکتر «میتسوآکی ساوانو»، سرپرست تیم تحقیق از مرکز بیمارستان نیوهاوان کنتیکت، می‌گوید: «همه اینها با آگاهی عمومی نسبت به پیشگیری از حملات قلبی و برنامه‌های غربالگری برای شناسایی عوامل خطر سنتی قبل از حمله قلبی شروع می‌شود. بسیاری از مردم فکر می‌کنند که حملات قلبی فقط در مردان میانسال یا مسن اتفاق می‌افتد، که این درست نیست.»

ساوانو در یک نشریه خبری گفت: «مردم باید بدانند که حملات قلبی در زنان جوان نیز رخ می‌دهد و می‌تواند با علائم غیر معمول ظاهر شود.»

حمله قلبی دوم و درد قفسه سینه مربوط به قلب دلایلی بودند که زنان پس از حمله قلبی اول به بیمارستان بازگشتند.

بر اساس این مطالعه، بیشترین تفاوت‌ها در بستری‌های غیر قلبی مشاهده شد.

محققان با استفاده از داده‌های یک مطالعه حمله قلبی روی افراد ۱۸ تا ۵۵ ساله، مسائلی را که نیاز به بستری شدن در بیمارستان برای بیش از ۲۴ ساعت در یک سال پس از حمله قلبی داشتند، بررسی کردند.

این مطالعه شامل بیش از ۲۰۰۰ زن و نزدیک به ۱۰۰۰ مرد بود.

بیماران به دلیل حمله قلبی مکرر یا درد قفسه سینه ناشی از قلب؛ نارسایی قلبی؛ آریتمی؛ بیماری دریچه و سکته مغزی در بیمارستان بستری شدند. آنها همچنین به دلیل مسائل غیر مرتبط، از جمله مشکلات گوارشی، خونریزی و مشکلات روانی در بیمارستان بستری شدند.

ساوانو گفت: «محققان فکر می‌کنند زنان جوانی که با حمله قلبی مواجه می‌شوند در مقایسه با مردان بار بیشتری از عوامل خطرزا را دارند.»

وی گفت: «به طور کلی، زنان جوان، قبل از یائسگی بواسطه هورمون استروژن خود محافظت می‌شوند تا کمتر دچار حملات قلبی شوند. اما برای غلبه بر این محافظت فیزیولوژیکی، تجمع بیشتری از عوامل خطر مانند چاقی، فشار خون بالا، کلسترول بالا، سیگار کشیدن و غیره تأثیرگذار است.»

این زنان همچنین دارای چاقی، نارسایی احتقانی قلب، سکته قبلی و بیماری کلیوی بودند. آنها در مقایسه با مردان شرکت کننده در این مطالعه به احتمال زیاد کم درآمد، سابقه افسردگی و وضعیت سلامتی بدتری داشتند.

ساوانو گفت: «برای زنان، تعداد بیشتر عوامل خطر احتمالاً باعث ایجاد مشکل در کنترل آنها پس از ترخیص می‌شود. کنترل بدتر عوامل خطر با پیامدهای بدتری از جمله عود حملات قلبی، درد قفسه سینه ناشی از قلب و همچنین سایر بیماری‌های آترواسکلروتیک مانند سکته همراه است.»

این مطالعه نشان داد که نرخ بستری شدن به هر علتی در بیمارستان طی یک سال پس از ترخیص برای زنان ۳۴.۸ درصد و برای مردان ۲۳ درصد بود. علت اصلی بستری شدن زنان در بیمارستان مربوط به قلب بود.

محققان تاکید می‌کنند که یافته‌ها نیاز به راهکارهای پیشگیرانه ثانویه برای کاهش بستری‌های مرتبط با عروق کرونر و تحقیقات بیشتر در مورد علل بستری غیرقلبی را نشان می‌دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: