خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۹:۲۳ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۵۸
مهر بررسی می کند؛

تعرفه های غیر واقعی و مشکلاتی که سد راه خدمت جامعه پزشکی ایجاد می کنند، باعث شده خیلی از جراحان مجرب از بخش دولتی خارج شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از چالش‌های پیش روی جامعه پزشکی در مسیر خدمت به مردم و بیماران، سنگ اندازی هایی است که نسبت به این قشر فرهیخته صورت می‌گیرد. از بالا بودن کارانه‌هایی که دریافت می‌کنند تا تعرفه‌هایی که هرگز واقعی نبوده است.

شاید همین سنگ اندازی ها در مسیر خدمت جامعه پزشکی، باعث شده تا مسیر مهاجرت به خارج از کشور شتاب بیشتری بگیرد و ما شاهد بوده ایم که هر سال تعدادی از پزشکان، ترک وطن کرده و عازم کشورهایی در حاشیه خلیج فارس، اروپا و کانادا شده اند.

در عین حال، برخی از پزشکان نیز که در داخل کشور مانده اند اما از شرایط رضایت نداشته اند، تصمیم گرفته اند از بخش دولتی خارج شده و در بیمارستان‌های خصوصی خدمت کنند.

شاید این نوع تغییر محل خدمت چندان عجیب و غیرمنتظره نباشد، اما وقتی دقیق‌تر می‌شویم؛ می‌بینیم که آسیب‌های خروج پزشکان مجرب و حاذق از بخش دولتی، آسیب‌ها و تبعات زیادی به دنبال دارد. زیرا، بیماران مجبور می‌شوند سراغ بیمارستان‌های خصوصی بروند که البته با هزینه‌های آنها همخوانی ندارد.

حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در واکنش به هجمه‌هایی که نسبت به جامعه پزشکی صورت می‌گیرد، گفت: پزشک ما برای انجام یک عمل در خارج از کشور، بین ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار می‌گیرد، ما می‌خواهیم خیلی کمتر از این ارقام را بدهیم، برای ما سقف تعیین می‌کنند.

وی با اشاره به هزینه‌های عمل جراحی در بخش دولتی، افزود: انجام عمل قلب در مرکز قلب تهران برای بیمار، دو میلیون تومان تمام می‌شود؛ در صورتی که همین عمل تا ۱۵۰ میلیون تومان در خارج از بخش دولتی آب می‌خورد.

قناعتی ادامه داد: پزشک ما با انجام عمل قلب در بخش دولتی، حداقل ۴۰ تا ۵۰ میلیون تومان به نفع بیمار و نظام سلامت کشور کمک می‌کند و هنگامی که می‌خواهیم بابت ۴۰۰ عمل جراحی که انجام داده است، کارانه ای با تعرفه معمول بدهیم، دست ما بسته است و بیشتر از ۱۲۰ میلیون نمی‌توانیم بدهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: همین پزشک در خارج از بخش دولتی، برای یک عمل جراحی ۱۰۰ میلیون می‌گیرد. پس چگونه توقع داریم، در بخش دولتی بماند.

قناعتی گفت: در همین تهران، هستند جراحانی که بابت یک عمل ۵۰۰۰ دلار می‌گیرند.

وی با گلایه از تعرفه‌هایی که منطقی نیست، افزود: همین کارها را می‌کنیم که پزشک ما مهاجرت می‌کند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: