خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۰۸:۱۴ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۳۱۵
مطالعات نشان می دهد؛

تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف بیش از حد قند ممکن است خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش دهد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، سطوح بالای قند خون با افزایش خطر ابتلاء به بیماری آلزایمر مرتبط است، اما مکانیسم‌های سلولی خاص پشت این ارتباط نامشخص است.

اکنون، یک مطالعه جدید به بررسی «کانال های پتاسیم حساس به ATP» (KATP) که فعالیت سلولی را بر اساس سطوح انرژی تنظیم می‌کند، پرداخته و این ارتباط را روشن کرده است.

محققان دریافتند که این کانال‌ها در سلول‌های مغزی مختلف وجود دارند و بیان آن‌ها در بیماری آلزایمر تغییر می‌کند، و دریافتند که غیرفعال کردن این کانال‌ها در مدل موش از افزایش معمول سطح بتا آمیلوئید و تشکیل پلاک‌های آمیلوئید ناشی از قند خون بالا جلوگیری می‌کند.

این یافته، راه را برای درمان‌های جدید بالقوه هموار می‌کند که می‌توانند کانال‌های خاصی را به عنوان روشی جدید برای درمان بیماری هدف قرار دهند.

مشخص شده است که دیابت نوع ۲ احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد، اما دلایل اصلی آن هنوز مشخص نیست و در معرض تحقیقات مداوم است.

هنگامی که سطح قند خون بالا باشد، می‌تواند مغز را فعال‌تر کند و منجر به ترشح ماده‌ای به نام بتا آمیلوئید شود که با بیماری آلزایمر مرتبط است.

اکنون دانشمندان دانشگاه ویک فورست در کارولینای شمالی به پیشرفت قابل توجهی دست یافته‌اند و پی برده‌اند که افزایش مصرف قند و افزایش سطح گلوکز خون به تنهایی می‌تواند باعث تجمع پلاک آمیلوئید در مغز شود که عاملی در خطر ابتلاء به این بیماری آلزایمر است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: