خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۰۹:۳۶ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۳۰۰

توصیه می‌شود که افرادی که زیاد نفخ می‌کنند از غذاهای با فودمپ بالا به میزان کمتری استفاده کنند و غذاهای دارای فودمپ کم را جزء اصلی برنامه‌ی غذایی خود قرار دهند.

به گزارش مد نیوز به نقل از برنا؛ غذاهای حاوی فودمپ زیاد که باید محدود یا حذف شوند، عبارتند از:

 

سبزیجات: سیر، مارچوبه، پیاز، قارچ و کنگرفرنگی.

 

میوه‌ها: سیب، انبه، گلابی، توت سیاه، هندوانه، آلو، هلو و خرما.

 

گوشت‌ها: سوسیس و گوشت‌هایی که با سس‌ها و فیلینگ‌های حاوی سیر یا پیاز سرو می‌شوند.

 

ماهی: ماهی‌هایی که با سس‌های حاوی سیر یا پیاز سرو می‌شوند.

 

چربی‌ها: بادام، بادام‌هندی و پسته.

 

نشاسته و غلات: لوبیا، عدس و غذاهای حاوی گندم، جو و چاودار.

 

سایر مواد غذایی: شیر گاو، ماست، شیر سویا و عسل.

برچسب ها: نفخ مواد غذایی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: