خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۴:۴۷ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۳۰۸
توصیه های اورژانس؛

این روزها که شاهد گرم شدن هوا هستیم، موارد گرمازدگی نیز رو به افزایش است. اما، برای اینکه از گرمازدگی در امان بمانیم؛ باید چه کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، اولین سوالی که در هنگام گرمازدگی می‌بایست برای آن پاسخ منطقی داشته باشیم، این است که گرمازدگی چه علائمی دارد.

علائم گرمازدگی

پوست خشک و داغ، عدم تعریق، پوست ابتدا قرمز شده و سپس رنگ پریده یا کبود می‌شود، تنفس کوتاه و سریع، نبض سریع و ضعیف، افزایش دمای بدن به بیش از ۴۰ درجه، سردرد، گرفتگی عضلات و گشادی مردمک چشم، از مهم‌ترین علائم گرمازدگی به شمار می‌روند.

علائم روحی و روانی گرمازدگی شامل گفتن سخنان بی ربط، گیجی، رفتار پرخاشگر، آشفتگی و هیجان، توهم، بی حالی، رخوت و بی حسی (واکنش‌های بدن بیش از حد آرام و آهسته می‌شود) است.

درمان گرمازدگی

فرد را به محیط خنک منتقل نمائید.

با اورژانس ١١٥ تماس بگیرید و هر چه سریع‌تر فرد گرمازده را به نزدیک ترین بیمارستان برسانید.

لباس‌های فرد گرمازده را کاهش دهید.

بدن فرد را خیس کنید تا خنک شود.

کم کم به او آب یا یک نوشیدنی خنک بدهید.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: