خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۵:۰۴ - ۰۹ تير ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۷۵
مدیرعامل بیمه سلامت مطرح کرد؛

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، یکی از مشکلات اجرای کامل طرح نسخه نویسی الکترونیکی را عدم همکاری بیمه های تکمیلی دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی ناصحی، در برنامه صف اول با اشاره به فراهم شدن زیرساخت لازم برای اجرای پرونده الکترونیک سلامت، گفت: بخش سخت کار که اجرای نسخه الکترونیک بوده اجرا شده و سایر خدمات باید به صورت لایه لایه به بخش اصلی اضافه شود.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: با پیاده سازی نظام ارجاع در سامانه نسخه الکترونیک و اجرای پزشک خانواده، روکشی اولیه از پرونده سلامت برای هر کد ملی شکل گرفته است. به ویژه در روستاها این داده‌ها کامل و بر اساس نظام ارجاع در سامانه قابل رصد و مشاهده است و کم کم با همکاری سایر بخش‌ها باید سامانه‌های اطلاعاتی دیگر در حوزه سلامت هم اطلاعات خود را به نسخه الکترونیک وصل کنند.

وی به لزوم اضافه شدن اطلاعات بیماران سرپایی و دارویی به این سامانه تاکید کرد و گفت: هم اکنون اطلاعات بیماران در سطوح یک، دو و سه موجود است و اگر اطلاعات سرپایی و دارویی هم به این سطوح اضافه شود، زنجیره کامل می‌شود به گونه‌ای که تا یک سال آینده پرونده سلامت هموطنان کامل خواهد شد.

ناصحی با اشاره به صدور بیش از ۱۸۵ میلیون نسخه الکترونیک از ابتدای اجرای این طرح توسط بیمه سلامت، خاطر نشان کرد: ماه گذشته ۱۰ میلیون نسخه الکترونیک ثبت شده است.

وی در پاسخ به سوال متولی اجرای طرح یکپارچه نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌ها، گفت: اداره کل فناوری اطلاعات وزارت بهداشت قول داده تا پایان خرداد این طرح را اجرا کند و هم اکنون هم در بسیاری از بیمارستان‌های دولتی در تهران و سایر استان‌ها در حال اجرا است.

ناصحی در ادامه در خصوص پیوستن بیمه‌های تکمیلی به سامانه نسخه الکترونیک تصریح کرد: بخش سخت کار اجرای نسخه الکترونیک بود که دو ساله در کشور انجام شد. در حالی که در سایر کشورها ۷ سال طول کشید و اکنون کار برای بیمه‌های تکمیلی سخت نیست، چون ساز و کار مشخص نسخه الکترونیک وجود دارد.

وی ادامه داد: دستگاه‌های نظارتی و دیوان محاسبات وظایف بخش‌های مربوطه را بررسی می‌کنند. بررسی عدم پیوستن بیمه‌های تکمیلی مورد توجه دستگاه‌های نظارتی قرار گرفته و حتی اعلام شد که هیچ کوتاهی از بیمه سلامت صورت نگرفته است.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران در پایان گفت: اطلاعات کامل از ابتدا در اختیار بیمه‌های تکمیلی گذاشته شده و لینک مربوط برای دسترسی به اطلاعات بیمه پایه افراد بیمه شده نیز وجود دارد. البته مشکلی در ارتباط سامانه‌های بیمه تأمین اجتماعی با بیمه‌های تکمیلی وجود داشته که با همکاری و پیگیری بخش فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در حال بررسی و رفع است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: