خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۵:۰۴ - ۲۴ تير ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۷۳
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی خبر داد؛

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی از ارسال فهرست ۱۰ هزار پزشک شاغل در مراکز درمانی و بدون کارتخوان به سازمان امور مالیاتی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهری حجت دوست گفت: اسامی اعضای سازمان نظام پزشکی شاغل در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و مراکز جراحی محدود برای استفاده از فرم تبصره ۱۰۰ به سازمان امور مالیاتی ارسال شد. بدین ترتیب مالیات این گروه از پزشکان بدون تسلیم اظهار نامه مالیاتی و تنها با افزودن ضریب به عدد سال گذشته محاسبه می‌شود.

معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه پزشکان آمادگی پرداخت مالیات را دارند به شرطی که شفافیت و عدالت برقرار باشد، افزود: پس از پیگیری‌های انجام شده توسط سازمان نظام پزشکی در نهایت مقرر شد چنانچه طبق محاسبه نرم افزار اظهار نامه تبصره ۱۰۰، عدد مالیات پزشکان تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان باشد پزشکان بتوانند بدون ارائه اظهار نامه مالیاتی از فرم تبصره ۱۰۰ استفاده کنند.

حجت دوست با بیان اینکه محدودیت استفاده از تبصره ماده ١٠٠ پیش از این تا سقف ۶۰ میلیون تومان مالیات تشخیصی سامانه اظهارنامه‌های مالیاتی بود، ادامه داد: امسال این رقم به ۶۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد با توجه به اینکه برخی از اعضای سازمان نظام پزشکی از جمله متخصصین بیهوشی و طب اورژانس که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و جراحی محدود اشتغال دارند به دلیل ماهیت شغل شأن نمی‌توانند از کارتخوان استفاده کنند و مالیات پرداخت کنند بنابراین فهرست این دو گروه از پزشکان و نیز سایر اعضای سازمان نظام پزشکی که مطب شخصی و دفتر کار ندارند به سازمان امور مالیاتی ارسال شد که بتوانند زین پس از تبصره ماده ۱۰۰ استفاده کنند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: