خبر فوری
پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها بهره برداری از صد شصتمین ایستگاه مترو در ماه جاری/ تمام مراکز معاینه فنی امسال اورهال شدند آماده باش ۲۸ هزار نیروی اورژانس برای سفرهای نوروزی پاسخ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به شایعه تعطیلی خانه اندیشمندان از توزیع ۱۴۰ هزار بسته معیشتی تا برپایی سفره‌های افطاری ساده در ۱۵۰۰ نقطه محروم کشور
۱۵:۰۷ - ۳۱ تير ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۳۹۰
مطالعات نشان می دهد؛

قبلاً مشخص شده بود که خواب کافی برای سلامتی حیاتی است، اما اکنون تحقیقات جدید نشان می دهد که داشتن اختلال خواب با افکار خودکشی در کودکان، نوجوانان و جوانان مرتبط است.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، نویسندگان این مطالعه پیشنهاد کردند که درمان این مشکلات خواب می‌تواند راهی برای بهبود سلامت روان آنها باشد.

«ملیندا کیسمنت»، سرپرست تیم تحقیق و دانشیار روانشناسی در دانشگاه اورگن، می‌گوید: «مردم اغلب اختلالات خواب را به عنوان نشانه‌ای از سایر مشکلات سلامت روان مانند افسردگی یا اضطراب تصور می‌کنند. اما مشکلات خواب همچنین می‌تواند به اضطراب، اختلالات خلقی و خطر خودکشی منجر شوند.»

محققان سوابق بخش اورژانس را برای نمونه‌ای از کودکان، نوجوانان و جوانان ۶ تا ۲۴ ساله بررسی کردند.

محققان دریافتند جوانانی که اختلال خواب داشتند سه برابر بیشتر از افرادی که اختلال خواب نداشتند در بخش اورژانس با افکار خودکشی بستری شدند.

به گفته محققان، غربالگری جوانان از نظر اختلالات خواب در اورژانس می‌تواند نشانه‌ای از خطر خودکشی باشد.

به گفته نویسندگان این مطالعه، شناسایی و درمان این موارد می‌تواند سلامت روان را بهبود بخشد و خطر خودکشی را کاهش دهد، حتی زمانی که افراد راحت در مورد چالش‌های سلامت روان خود صحبت نمی‌کنند.

خودکشی یکی از علل اصلی مرگ و میر نوجوانان و جوانان است. به گفته اتحادیه ملی بیماری‌های روانی، از هر پنج دانش آموز دبیرستانی در ایالات متحده، یک نفر به طور جدی به خودکشی فکر کرده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: