خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۰۷:۵۹ - ۲۴ تير ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۷۴۱
مطالعات محققان هندی نشان می دهد؛

در مطالعه جدید به چگونگی تأثیر ورزش بر خطر سکته مغزی پرداخته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث لاین، تحقیقات جدید نشان می‌دهد که افزایش ضربان قلب می‌تواند منجر به سکته در بیماران مبتلا به عروق کاروتید مسدودشده شود.

اما برای بیماران بدون انسداد یا انسداد کم، ورزش به حفظ جریان خون سالم کمک می‌کند.

برای درک رابطه بین افزایش ضربان قلب و اثرات نامطلوب بر بیماران مبتلا به تنگی متوسط تا شدید شریان کاروتید، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

برای بیماران دارای سطح تنگی و انسداد متوسط یا بالاتر، توصیه‌های ورزشی شامل پیاده روی، یوگا و تمرینات تعادلی برای جلوگیری از افتادن است.

در حالی که ورزش به طور معمول برای سلامتی ما مفید است، افزایش ضربان قلب می‌تواند اثرات منفی بر افرادی با شرایط سلامت خاص داشته باشد.

محققان با استفاده از یک مدل محاسباتی، جریان خون را در شریان‌های کاروتید در مراحل زیر شبیه سازی کردند: بدون انسداد، با انسداد خفیف ۳۰ درصد و با انسداد متوسط ۵۰ درصد. آنها تأثیر ضربان قلب را در طول ورزش و ضربان قلب در حالت استراحت تجزیه و تحلیل کردند.

برای کسانی که انسداد و انسداد خفیف نداشتند، ورزش برای کاروتید شبیه سازی شده مفید بود.

اما برای بیماران انسداد متوسط، ورزش استرس را در ناحیه مسدود شده افزایش می‌دهد، که ممکن است باعث پارگی رگ شود.

هنگامی که این انسداد به مغز می‌رسد، در نهایت می‌تواند منجر به سکته مغزی ایسکمیک شود.

«سومنات روی»، نویسنده و دانشیار مؤسسه فناوری هندی خاراگپور، گفت: «ورزش برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی عروقی بسیار مفید است. مطالعات نشان می‌دهد که ضربان قلب بالاتر ناشی از ورزش، سطوح استرس دیواره شریان را بهبود می‌بخشد و از ایجاد انسداد تنگی جلوگیری می‌کند.»

روی توضیح داد: «با این حال، برای مدل‌های شریان با وجود انسداد از قبل، سطوح بالاتری از نوسانات وجود دارد.»

وی در ادامه افزود: «این ممکن است خطر پیشرفت بیشتر تنگی همراه با استرس برشی بسیار بالا را افزایش دهد، منجر به شکستن پلاک و تشکیل لخته خون یا آمبولی شود که می‌تواند به مغز رفته و عروق نازک‌تر را مسدود کند. در نهایت منجر به سکته مغزی شود.»

مطالعات نشان می‌دهد یک ضایعه تنگی ۵۰ درصد یا بیشتر ممکن است خطر انسداد جریان را افزایش دهد و در نتیجه منجر به سکته مغزی یا حمله قلبی شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: