خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۰۹:۳۰ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۵۴۲
مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت خبر داد؛

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران، از کاهش پرداختی حق بیمه دهک‌های ۶ تا ۹ جامعه به منظور افزایش دسترسی هموطنان به خدمات سلامت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید شایان فر گفت: در گذشته جمعیت بیمه شدگان همگانی و رایگان ۱۰ میلیون نفر بود که با اضافه شدن دو دهک ۴ و ۵، به ۱۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسید.

وی افزود: در دهک‌های دیگر شاهد کاهش پرداخت حق بیمه هستیم، در دهک ۶ از ۴۳۰ هزار تومان حق بیمه سالانه به ۲۸۷ هزار تومان در سال، در دهک ۷ از ۵۷۴ هزار تومان حق بیمه در سال به ۴۳۰ هزار تومان، در دهک ۸ از ۸۶۱ هزار تومان حق بیمه سالانه به ۵۷۴ هزار تومان و در دهک ۹ از یک میلیون و ۱۴۸ هزار تومان حق بیمه سالانه به ۷۱۷ هزار تومان در سال کاهش یافته است.

جمشید شایان فر گفت: سازمان بیمه سلامت وظیفه پوشش آحاد جامعه را بر عهده دارد؛ ۵ میلیون نفر در صندوق کارکنان، ۲۰ میلیون نفر در صندوق روستاییان و در صندوق سایر اقشار نیز ۲ میلیون نفر تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت افزود: جمعیت بیمه شدگان رایگان همگانی و دهک‌های ۶ تا ۹ نیز که کاهش پرداخت دارند، حدود ۱۶ میلیون ۵۰۰ هزار نفر است.

جمشید شایان فر گفت: اطلاعات از بیمه شدن افراد تا اعتبار بیمه نامه از طریق پیامک به آنها ارسال می شود و از طریق سامانه bimesalamatiranian.ir قابل مشاهده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: