خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۱:۵۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۳۰۵
محققان کانادایی پی بردند؛

محققان می گویند ورزشکارانی که از مکمل های کتون برای افزایش عملکرد خود استفاده می کنند ممکن است نتیجه عکس ببینند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات در مورد مزایای مکمل‌های کتون مختلف است. برخی از مطالعات نشان داده‌اند که مکمل‌ها عملکرد را بهبود می‌بخشند، اما برخی دیگر می‌گویند که تأثیری ندارند یا حتی عملکرد را بدتر می‌کنند.

کتون های طبیعی به مغز و ماهیچه‌ها سوخت می‌دهند. رژیم کتوژنیک حاوی کربوهیدرات بسیار کم و چربی بالا باعث می‌شود بدن ترکیبات کتون بیشتری بسازد.

محققان خاطرنشان کردند که تصور می‌شود مکمل‌های کتون این فرآیند را بدون رژیم سخت تسریع می‌کنند.

«مارتین گیبالا»، محقق ارشد از دانشگاه مک مستر کانادا، می‌گوید: «یکی از مزایای اصلی این است که کتون‌ها ممکن است به‌عنوان منبع سوخت جایگزین در حین ورزش عمل کنند یا به طور بالقوه استفاده از سوخت‌های اصلی دیگر مانند کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها را تغییر دهند و به نوبه خود ظرفیت استقامت را افزایش دهند.»

او در ادامه افزود: «اما یافته‌های ما نشان می‌دهد که اینطور نیست.»

برای این مطالعه، محققان ۲۳ ورزشکار استقامتی را که به خوبی تمرین کرده بودند و پنج ساعت یا بیشتر در هفته دوچرخه سواری می‌کردند، انتخاب کردند زیرا عملکرد ورزشی آنها در هر روز ثابت بود.

هر شرکت‌کننده دو آزمایش را انجام داد که فقط در نوشیدنی‌ای که قبل از دوچرخه‌سواری ۲۰ دقیقه‌ای به آنها داده می‌شد، متفاوت بودند. نوشیدنی‌ها حاوی مکمل کتون یا دارونما بودند.

دوین مک کارتی، نویسنده ارشد این مطالعه و دانشجوی فارغ التحصیل در بخش حرکت شناسی گفت: «مشاهده اصلی این مطالعه این بود که سرعتی که دوچرخه سواران می‌توانستند در طول آزمایش حفظ کنند، پس از نوشیدن مکمل کتون در مقایسه با دارونما کمتر بود.»

این یافته‌ها با تحقیق قبلی آن‌ها که نشان می‌داد مکمل‌های کتون باعث افزایش استرس قلبی تنفسی در طول ورزش می‌شوند، تطابق دارد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: