خبر فوری
پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها بهره برداری از صد شصتمین ایستگاه مترو در ماه جاری/ تمام مراکز معاینه فنی امسال اورهال شدند آماده باش ۲۸ هزار نیروی اورژانس برای سفرهای نوروزی پاسخ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به شایعه تعطیلی خانه اندیشمندان از توزیع ۱۴۰ هزار بسته معیشتی تا برپایی سفره‌های افطاری ساده در ۱۵۰۰ نقطه محروم کشور
۱۱:۵۱ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۳۴۵
گزارش محققان بریتانیایی؛

محققان بریتانیایی گزارش می دهند که دندان مصنوعی ممکن است میکروب های مضری را که باعث ذات الریه می شود در خود پنهان کند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، برای این مطالعه، محققان نمونه‌هایی را از دندان‌های مصنوعی بیماران آسایشگاهی که پنومونی (ذات الریه) داشتند و نداشتند، گرفتند. آنها نمونه‌ها را برای شناسایی انواع میکروب‌های موجود تجزیه و تحلیل کردند. محققان به طور خاص به دنبال میکروب‌هایی بودند که می‌توانند باعث ذات الریه شوند و تفاوت‌های قابل توجهی بین گروه‌ها وجود داشت.

دکتر «جاش توئیگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کاردیف ولز، می‌گوید: «ما انتظار داشتیم تفاوتی را ببینیم، اما از مشاهده ۲۰ برابری تعداد باکتری‌های بالقوه ایجاد کننده ذات الریه روی دندان مصنوعی در افراد مبتلا به پنومونی در مقایسه با افراد بدون آن، شگفت زده شدیم.»

توئیگ و تیمش معتقدند پروتزهای مصنوعی می‌توانند در ایجاد ذات الریه نقش داشته باشند. اگر به درستی تمیز نشوند، می‌توانند سطحی را فراهم کنند که میکروب‌های عامل بیماری در آن تکثیر شوند.

اگرچه این مطالعه یک ارتباط احتمالی را مشخص می‌کند، اما توئیگ گفت: «مطمئنا نمی‌توانید بگویید که افراد به دلیل استفاده از دندان مصنوعی به ذات الریه مبتلا شده اند. این فقط نشان می‌دهد که ارتباطی بین این دو وجود دارد. این تحقیق گامی اولیه در تلاش برای باز کردن این معما است.»

وی تاکید کرد: «تحقیقات ما نشان داده است که جوامع میکروبی مضری روی دندان مصنوعی وجود دارد از اینرو تمیز کردن کامل دندان مصنوعی مهم است.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: