خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۰۶:۴۴ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۴۲۴
مطالعات نشان می دهد؛

نتایج یک مطالعه نشان می دهد کمبود خواب ممکن است مزایای شناختی فعالیت بدنی را کاهش دهد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، محققان عملکرد شناختی را در طول ۱۰ سال در ۸۹۵۸ فرد ۵۰ ساله و بالاتر در انگلستان بررسی کردند.

این مطالعه نشان داد افرادی که بین ۶ تا ۸ ساعت در شب می‌خوابیدند و سطوح بالاتری از فعالیت بدنی داشتند، عملکرد شناختی بهتری داشتند.

افرادی که کمتر از ۶ ساعت در شب می‌خوابیدند، حتی اگر در سطوح بالاتری از فعالیت بدنی شرکت داشتند، در طی ده سال زوال شناختی سریع‌تری را تجربه کردند.

در میان شرکت کنندگان ۷۰ ساله و بالاتر، به نظر می‌رسد که مزایای سطوح بالاتر فعالیت بدنی بر عملکرد شناختی علیرغم تعداد ساعات خواب حفظ می‌شود.

شواهد به دست آمده از تحقیقات موجود نشان می‌دهد که فعالیت بدنی برای سلامت مغز مفید است و ممکن است در برابر ایجاد بیماری‌های عصبی مانند زوال عقل و بیماری پارکینسون محافظت کند. با این حال، مطالعه جدید نشان داد که محرومیت از خواب می‌تواند مزایای حاصل از ورزش را کاهش دهد.

مطالعات متعدد نشان داده اند که ورزش ممکن است خطر ابتلاء به زوال عقل را کاهش دهد. با این حال، مطالعات بیشتر کمبود خواب را با افزایش خطر زوال عقل مرتبط می‌دانند.

«میکائلا بلومبرگ»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالج لندن، می‌گوید: «فعالیت بدنی و خواب عواملی هستند که به طور مستقل به عملکرد شناختی کمک می‌کنند، اما در عین حال به هم نیز مرتبط هستند.»

وی در ادامه افزود: «ما شگفت زده شدیم که متوجه شدیم مزایای شناختی مرتبط با فعالیت بدنی زمانی که شرکت کنندگان مدت خواب کافی نداشتند کاهش می‌یابد، اما این یافته‌ها مطمئناً مطابق با تحقیقات قبلی است که به نقش مهم خواب در بازیابی شناختی و فیزیکی اشاره می‌کند.»

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: