خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۸:۰۳ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۷۰
یافته محقق ایرانی دانشگاه هاروارد؛

تحقیقات جدید نشان می دهد که آپنه خواب ممکن است خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد زیرا تنفس نامنظم باعث کاهش سطح اکسیژن می شود.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، «علی آذربرزین»، مدیر گروه تحقیقات عوارض آپنه خواب بر سلامت در بیمارستان زنان و بریگهام و دانشکده پزشکی هاروارد در بوستون، می‌گوید: «این یافته‌ها به توصیف بهتر انواع پرخطر آپنه انسدادی خواب کمک می‌کند. ما امیدواریم که درمان آپنه خواب به پیشگیری از پیامدهای قلبی عروقی در آینده کمک کند.»

برای این مطالعه، تیم تحقیق اطلاعات بیش از ۴۵۰۰ بزرگسال میانسال و مسن را جمع آوری کرد که بخشی از دو مطالعه تحقیقاتی بودند؛ یک مطالعه مربوط به شکستگی در مردان و مطالعه دیگر مربوط به آترواسکلروز (تصلب شریان‌ها) بود.

به ازای هر میزان اُفت سطح اکسیژن خون در مردان در مطالعه شکستگی، خطر یک رویداد قلبی عروقی ۴۵ درصد افزایش یافت. محققان دریافتند در میان افرادی که در مطالعه آترواسکلروز بودند، خطر ۱۳ درصد افزایش یافت.

انسداد راه هوایی ۳۸ درصد از خطر مشاهده شده در مطالعه اول و ۱۲ درصد در مطالعه دیگر بود. یافته‌های مشابهی برای مرگ زودرس نیز مشاهده شد.

محققان گفتند که کاهش سطح اکسیژن عمدتاً به دلیل انسداد راه هوایی است و نه عوامل دیگر، مانند چاقی یا کاهش عملکرد ریه.

به گفته محققان: «این معیار مختص آپنه خواب است و ارتباطات کمتری با چاقی یا عامل دیگری دارد.»

محققان می‌گویند درک این مکانیسم‌ها می‌تواند نحوه طراحی آزمایش‌های بالینی آپنه خواب و آنچه در عمل بالینی اندازه‌گیری می‌شود را تغییر دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: