خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۲:۳۷ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۸۴
مدیرکل انتقال خون یزد خبر داد؛

یزد- مدیرکل انتقال خون یزد با بیان اینکه استان یزد نیز سومین استان اهداکننده خون مستمر در کشور است، اعلام کرد: ۶۵ درصد اهداکنندگان یزد سالی دو مرتبه خون اهدا می‌کنند.

سیدمحمدرضا آقایی میبدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در سال جاری افزایش پنج درصدی اهداکنندگان خون و افزایش ۱۵ درصدی حضور مردم به اداره کل انتقال خون را شاهد بودیم.

وی افزود: به طور معمول ۱۰ تا ۱۵ درصد از مراجعان به مراکز اهدای خون به دلایل مختلف پزشکی معاف از خونگیری می‌شوند که بر همین اساس نیز از مجموع ۵۵ هزار مراجعه کننده به مراکز خون‌گیری استان در یکسال گذشته، حدود ۴۵ هزار نفر موفق به اهدای خون شدند.

آقایی میبدی با بیان اینکه تنها سه درصد از اهدا کنندگان خون در استان یزد، بانوان هستند، بیان کرد: بسیاری از بانوان کم خونی را علت عدم مراجعه برای اهدای خون عنوان می‌کنند در حالی که تمام مراجعان به مراکز اهدای خون اعم از مرد و زن از لحاظ کم خونی بررسی می‌شوند و می‌توانند از مشاوره‌های بهداشتی و تغذیه‌ای برخوردار شوند.

مدیرکل انتقال خون یزد یادآور شد: متوسط اهدای خون در کشور ۲۵ در هزار است در حالی که این رقم در استان ۳۵ در هزار ثبت شده است.

آقایی میبدی با تاکید بر اینکه هیچ بیماری در استان یزد در تأمین خون و فرآورده‌های آن با مشکل مواجه نمی‌شود، افزود: خوشبختانه ذخایر خونی کشور و نیز استان یزد در دولت سیزدهم، دو برابر شده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: