خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۲۲:۴۳ - ۰۸ شهريور ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۸۲۲
رئیس سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛

رئیس سازمان غذا و دارو، به تشریح عملکرد و دستاوردهای حوزه غذا، دارو و تجهیزات پزشکی در دولت سیزدهم پرداخت.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحیدر محمدی، روز دوشنبه ششم شهریور ۱۴۰۲ در نشست خبری که در محل وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: در مقایسه با سال گذشته، شرایط در حوزه دارو فعلاً پایدار است.

وی افزود: به طور کلی سال گذشته تابستان و پاییز تلخی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی را تجربه کردیم.

محمدی ادامه داد: تأمین دارو و تجهیزات پزشکی، نیازمند همکاری سایر دستگاه‌ها و نهادها است تا این زنجیره دچار مشکل نشود.

وی افزود: آن طور که ما سال گذشته خواسته بودیم، اعتبارات لازم تأمین نشد و کل دریافتی بابت دارویاری ۱۳.۴ همت بود که انتظار ما حداقل ۲ تا ۳ برابر این عدد بود.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سال گذشته تجربه‌ای شد برای ما و توانستیم به تأمین نیازهای دارویی و تجهیزات پزشکی در سال جاری اقدام کنیم.

وی اظهار داشت: تا خرداد ۱۴۰۲، ۱۲ هزار میلیارد بابت دارویاری به ما تخصیص دادند و به مراکز درمانی تزریق شد. بعد از این هنوز پرداختی صورت نگرفته که قول ماهانه ۴ تا ۵.۷ هزار میلیارد تومان پرداختی داشته اند وبر همین اساس باید حداقل بابت تیر و مرداد، ۸ هزار میلیارد دیگر می‌دادند که هنوز پرداختی نداشته‌اند.

محمدی ادامه داد: پرداختی‌ها باید تداوم داشته باشد تا در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی دچار مشکل نشویم.

وی افزود: کمبودهای دارویی کاهش یافته اما قانع نیستیم و باید مشکلات را با کمک بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه، رفع کنیم.

محمدی ادامه داد: در خصوص شیرخشک هم مشکل انتقال ارز را داریم و مجبور شدیم یک فراخوان فوریتی بگذاریم.

وی افزود: فراخوان‌های فوریتی در سازمان غذا و دارو، شفافیت است و در هیچ حوزه‌ای انحصار نداریم و خط قرمز ما، کیفیت محصول است.

محمدی گفت: حوزه سازمان غذا و دارو هر لحظه نیازمند نقدینگی است و اگر بی نیاز شویم، دچار مشکل خواهیم شد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: