خبر فوری
پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها بهره برداری از صد شصتمین ایستگاه مترو در ماه جاری/ تمام مراکز معاینه فنی امسال اورهال شدند آماده باش ۲۸ هزار نیروی اورژانس برای سفرهای نوروزی پاسخ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به شایعه تعطیلی خانه اندیشمندان از توزیع ۱۴۰ هزار بسته معیشتی تا برپایی سفره‌های افطاری ساده در ۱۵۰۰ نقطه محروم کشور
۲۲:۵۰ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۸۴
مطالعات نشان می دهد؛

ارتباط بین فوتبال حرفه ای و خطر ابتلا به یک بیماری عصبی به نام آنسفالوپاتی تروماتیک مزمن (CTE) به خوبی شناخته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، اکنون یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که فوتبال ممکن است خطر ابتلاء به بیماری پارکینسون را حتی در بین بازیکنان دبیرستانی و دانشگاهی افزایش دهد.

«مایکل آلوسکو»، استادیار عصب‌شناسی در دانشگاه بوستون، می‌گوید: «بیماری پارکینسون معمولاً در بوکسورها گزارش شده است، اما ما این ارتباط را با جزئیات زیاد در فوتبال بررسی نکرده‌ایم. این شواهد نشان می‌دهد بین فوتبال و مشکلات عصبی در اواخر زندگی ارتباط وجود دارد.»

عامل مشترک احتمالی در این دو ورزش، ضربه به سر است.

پارکینسونیسم یک اصطلاح کلی برای گروهی از اختلالات عصبی است که منجر به مشکلات حرکتی می‌شود. بیماری پارکینسون شایع‌ترین نوع آن است. علائم عبارتند از لرزش، سفتی، گام برداشتن و حرکت آهسته.

برای این مطالعه، محققان ۱۸۷۵ ورزشکار، از جمله ۷۲۹ مرد که فوتبال بازی می‌کردند، عمدتاً در سطح آماتور، و ۱۱۴۶ مرد که ورزش‌های دیگر را انجام می‌دادند، ارزیابی کردند. همه شرکت‌کنندگان در مطالعه آنلاین روی افراد مبتلا به پارکینسون و بدون بیماری پارکینسون، ثبت‌نام کردند.

محققان دریافتند مردانی که سابقه بازی فوتبال را داشتند ۶۱ درصد بیشتر در معرض ابتلاء به پارکینسونیسم یا بیماری پارکینسون بودند. این یافته‌ها حتی پس از اینکه محققان سایر عوامل خطر شناخته شده را کنترل کردند، وجود داشت.

این مطالعه نشان داد که هر چه مردان طولانی‌تر بازی کنند، این احتمال در آنها بیشتر می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: