خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۶:۰۳ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۳۱۳
یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛

یک متخصص تغذیه، در خصوص تغذیه زائران اربعین، نکاتی را متذکر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید حاجی فرجی عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی، با عنوان این مطلب که در راهپیمایی اربعین با حجم گسترده‌ای از جمعیت در شرایط آب و هوایی بسیار گرم مواجه هستیم، گفت: دو نکته در راهپیمایی اربعین باید مورد توجه زائران قرار بگیرد.

وی افزود: نکته اول، پیشگیری از بیماری‌های واگیر است و نکته دوم، مقابله با گرمازدگی است.

حاجی فرجی با اشاره به گرمای ۴۵ تا ۵۰ درجه که باعث گرمازدگی می‌شود، گفت: گرمازدگی به دو شکل اتفاق می‌افتد. یعنی، فرد دچار بی حالی، ضعف، خستگی زیاد و…، می‌شود که می‌توان با کارهای ابتدایی و ساده، شرایط بدنی او را به حالت عادی برگرداند. کارهایی مثل استراحت در سایه، قرار گرفتن در مقابل باد پنکه و کولر و مصرف مایعات خنک؛ که باعث می‌شود فرد گرمازده بعد از دقایقی استراحت، امکان ادامه پیاده روی را داشته باشد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: اگر علائم گرمازدگی شدید شد، باید او را نزد اورژانس یا درمانگاه برد. زیرا، این قبیل افراد نیازمند مراقبت‌های پزشکی هستند تا مبادا به کما بروند.

عضو پیوسته فرهنگستان علوم پزشکی، به مسمومیت غذایی اشاره کرد و گفت: احتمال بروز مسمومیت غذایی در این قبیل تجمعات وجود دارد و ممکن است مزاج بعضی افراد با غذاهایی که توزیع می‌شود، سازگاری نداشته باشد.

وی افزود: بهتر است افراد از غذاهای سرخ کرده و پرچرب، پرهیز کرده و در حداقل حجم، از غذاها استفاده کنند.

حاجی فرجی گفت: در هنگام مصرف میوه و سبزیجات تازه، نکات بهداشتی را رعایت کرده و قبل از خوردن، حتماً میوه را شسته و ضد عفونی کنند.

وی افزود: آلودگی‌های میکروبی، باعث شیوع بیماری‌های گوارشی شده و باعث می‌شود فرد، حداقل ۲۴ تا ۴۸ ساعت دچار علائم اسهال خفیف تا شدید شود.

حاجی فرجی، استفاده از پودرهای ORS را برای بهبود علائم اسهال و جلوگیری از خشک شدن آب بدن، توصیه کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: