خبر فوری
پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها بهره برداری از صد شصتمین ایستگاه مترو در ماه جاری/ تمام مراکز معاینه فنی امسال اورهال شدند آماده باش ۲۸ هزار نیروی اورژانس برای سفرهای نوروزی پاسخ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به شایعه تعطیلی خانه اندیشمندان از توزیع ۱۴۰ هزار بسته معیشتی تا برپایی سفره‌های افطاری ساده در ۱۵۰۰ نقطه محروم کشور
۱۱:۴۷ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۹۲

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و درمان با اشاره به اینکه از اواسط مهرماه روند ابتلا به بیماری‌های تنفسی افزایش پیدا می‌کند، گفت: در روند ابتلا به کووید-۱۹ نیز در کشورمان تغییر خاصی را شاهد نیستیم و مدتی است که تعداد موارد ابتلا به این بیماری ثابت است.

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر بابک عشرتی در پاسخ به این پرسش که آیا روند ابتلا به کرونا در کشورمان دوباره افزایشی شده است؟ گفت‌: اتفاق عجیبی در روند ابتلا به کرونا نیفتاده و افزایش موارد ابتلا به بیماری مربوط به ‌ کل عفونت‌های حاد تنفسی است.

وی ادامه داد: با نزدیک شدن به فصل پاییز و کاهش دمای هوا روند ابتلا به بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزا نیز افزایش پیدا می‌کند.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و درمان عنوان کرد: بنابراین تغییر خاصی در روند ابتلا به کووید-19 نیفتاده است و می‌توان گفت مانند سال‌های گذشته از نیمه دوم مهر به بعد آمار ابتلا به بیمارهای تنفسی افزایش می‌یابد.

دکتر عشرتی تاکید کرد: به این ترتیب شهروندان باید دستورالعمل‌های بهداشتی را با دقت بیشتری رعایت کنند و در صورتی که نشانه‌های ابتلا به بیمارهای تنفسی در آنها دیده شد از حضور در جمع خودداری کنند.

به گفته وی با شروع فصل آغاز به کار مراکز آموزشی دانش آموزان و دانشجویان نیز باید به این مساله توجه داشته باشند و در صورت ابتلا به بیماری در مدارس و دانشگاه‌ها حاضر نشوند.‌

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و درمان در پاسخ به این پرسش که آیا در روند ابتلا به کووید-19 در کشورمان تغییری ایجاد شده است؟ گفت: روند ابتلا به کووید-19 ‌مدتی است که در کشورمان مانند سایر مناطق دنیا ثابت است.

‌دکتر عشرتی درباره اینکه آیا سویه‌ جدیدی از کرونا در کشورمان شناسایی شده است؟ نیز افزود: سویه جدیدی در کشورمان شناسایی نشده است و سویه‌های پیشین امیکرون ‌همچنان فراگیر هستند.

وی بیان کرد: اکنون بهترین زمان برای تزریق واکسن آنفلوآنزاست و شهروندانی که در گروه‌های پرخطر قرار می‌گیرند، بهتر است، برای تزریق واکسن اقدام کنند.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت و درمان درباره تزریق واکسن کرونا نیز توضیح داد: در خصوص تزریق واکسن کرونا نیز شهروندان باید براساس دستورالعمل کمیته ملی واکسن کرونا اقدام کنند و افرادی که در گروه‌های پرخطر قرار دارند و حدود یکسال از تزریق دوز سوم واکسن آنها می‌گذرد، بهتر است، برای تزریق دوز چهارم اقدام کنند.

برچسب ها: اختلالات تنفسی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: