خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۰۸:۵۰ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۷۶۰
یک اورولوژیست عنوان کرد؛

رئیس مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران، به تشریح دلایل بروز بی اختیاری ادرار به عنوان یک مشکل اورولوژی اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، یکی از راه‌هایی که فرد مبتلا به بی‌اختیاری ادرار می‌تواند به کار گیرد و همچنان در جامعه حضور داشته باشد، استفاده از پوشینه‌های بهداشتی و با کیفیت است. در حال حاضر تنها ۱۱ درصد از جمعیت مبتلا به این عارضه در کشور از پوشینه‌های بزرگسال استفاده می‌کنند. بدون شک افزایش آگاهی درباره لباس زیر بهداشتی بزرگسالان و از بین بردن شرم استفاده از این محصولات می‌تواند اقبال نسبت به پوشینه‌های بزرگسالان و حضور افراد دچار این عارضه در جامعه را بیشتر کند. محمدرضا نوروزی رئیس مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه کنگره سالانه سرطان‌های دستگاه ادراری، با عنوان این مطلب که نزدیک به یک سوم مردم کشور در طول زندگی خود به بی‌اختیاری ادرار دچار می‌شوند، گفت: علل مختلفی باعث بروز چنین عارضه‌ای می‌شود که علل فیزیولوژیک ناشی از سن یکی از عوامل مهم است چرا که با افزایش سن، عضلات انسان ضعیف می‌شود.

وی همچنین از زایمان‌های مکرر به عنوان یکی دیگر از عوامل ایجاد کننده بی‌اختیاری ادرار نام برد و افزود: برای مدیریت بی‌اختیاری ادرار باید به افراد آموزش دهیم تا زندگی خوبی را سپری کنند.

رئیس پنجمین کنگره سالانه سرطان‌های دستگاه ادراری، با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی درباره اهمیت بی‌اختیاری ادرار از طریق همکاری با جامعه پزشکی، گفت: اورولوژی رشته‌ای است که مردم در بیماری‌های آن گرفتار هستند و باید نسبت به اشتراک گذاری دانش میان متخصصان و آگاهی بخشی به بیماران به طرق مختلف اقدام شود. برگزاری این کنگره تخصصی یکی از راه‌های ارتباطی با متخصصان است.

وی افزود: در میان بیماران مرتبط با اورولوژی، نیمی از افراد دارای سرطان‌های دستگاه‌های تناسلی مانند بیضه، مثانه و پروستات هستند و باید این افراد برای درمان اطلاعات به روز داشته باشند که در این راستا کنگره‌های مختلفی برگزار می‌شود تا بیماری‌های دستگاه تناسلی، سرطان و روش‌های درمان جدید را به مردم اطلاع دهیم.

نوروزی ادامه داد: مردم هسته اصلی کارهای پزشکی هستند در کنار فعالیت‌های علمی، آگاهی دادن به مردم اهمیت دارد به خصوص افرادی که دچار بیماری هستند. لذا انجمن حمایت از بیماران سرطان‌های دستگاه‌های تناسلی تأسیس شده است. هدف از فعالیت این انجمن کمک به افرادی است که توانایی پرداخت هزینه‌های درمان را ندارند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: