خبر فوری
واکسیناسیون؛ تنها راه مقابله با سرخک چهارمین آیین تجلیل از حافظان جوان قرآن کریم فراجا برگزار می‌شود تاثیر مصرف شیر روزانه در رشد قدی کودکان ورود جدی وزارت بهداشت و ساترا برای مقابله با ترویج دخانیات در شبکه نمایش خانگی والدین نسبت به نشانه‌های اولیه بروز اختلالات روانپزشکی در کودکان هوشیار باشند مصرف نوشابه برای بهبود سوءهاضمه و اسهال مفید نیست انعقاد تفاهم‌نامه روستایی معاونت بهداشت با بیمه‌های سلامت و تأمین اجتماعی سرپرست دفتر ارتقای سلامت و خدمات پرستاری وزارت بهداشت منصوب شد مصوبات جدید شورای آموزش دندانپزشکی تخم‌مرغ را فقط پخته مصرف کنید راه‌اندازی شبکه‌ای یکپارچه از مراکز تخصصی درمان ناباروری اطلاع‌رسانی به‌موقع، سپر نظام سلامت در برابر موج شایعات است شیر مادر موجب درمان زردی نوزاد می‌شود رییس دبیرخانه ستاد اجرایی کشوری برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع منصوب شد ابلاغ دستورالعمل رفاهیات کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی از سوی وزارت بهداشت
۱۷:۲۵ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۳۰۱

در فصل‌های پاییز و زمستان بیش از هر زمان دیگری بدن به تقویت سیستم ایمنی خود نیاز دارد. در این دو فصل به دلیل انتشار ویروس‌های مختلف در فضا و بروز انواع سرماخوردگی‌ها و بیماری آنفلوآنزا، ایمنی بدن کاهش یافته و نیاز به تقویت ایمنی بدن بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود.

به گزارش مد نیوز به نقل از همشهری آنلاین، اما انواع قرص‌ها و داروها و مولتی ویتامین‌ها برای جبران این نقیصه و تامین ایمنی بدن کافی نیستند، با انجام تغییراتی در رژیم غذایی و توجه بیشتر به میوه‌های زمستانی و به ویژه میوه‌های خشک غنی از ویتامین و مواد معدنی نیز می‌توان تا حد زیادی ایمنی بدن را تقویت کرد. در این مطلب به ۶ میوه خشک سالم که برای رژیم غذایی پائیز و زمستانی ضروری است، می‌پردازیم.

 

بادام

 

۶ خوراکی عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن | با این میوه‌های خشک ویروس‌ها و عفونت‌ها را فراری دهید

بادام سرشار از پروتئین، منبعی غنی از چربی‌های سالم، اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامین‌ها به ویژه ویتامین E و مواد معدنی مانند منیزیم و فسفر است. خوردن این آجیل می تواند به بهبود ایمنی بدن کمک کند و وجود فیبر در بادام به بهبود متابولیسم (سوخت وساز) کمک می‌کند.

 

خرما

 

خرما یک شیرین کننده طبیعی و منبع خوبی برای انرژی است. این میوه شیرین حاوی مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم، منیزیم و مس است. خرما را می‌توان به عنوان میان وعده مصرف کرد یا از آن برای درست اسموتی‌ها و دسرها استفاده کرد.

 

کشمش

 

کشمش یا انگور خشک سرشار از آهن، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. کشمش را می توان به بلغور جو دوسر، ماست اضافه کرد یا در پخت برای شیرینی طبیعی استفاده کرد.

 

انجیر خشک

 

انجیر خشک منبع خوبی از فیبر غذایی، ویتامین‌ها و مواد معدنی است. این میوه خشک حاوی کلسیم، پتاسیم، منیزیم و آهن است. انجیر را می‌توان به غلات و ماست اضافه کرد یا به عنوان یک میان وعده مجزا مصرف کرد.

 

زردآلوی خشک یا قیسی

 

زردآلو خشک منبع خوبی از ویتامین A، پتاسیم و فیبر غذایی است. این میوه یک میان وعده شیرین و رضایت بخش است و همچنین می‌توان آن را خرد کرد و به سالادها اضافه کرد یا همانگونه که در کشورمان مرسوم است به عنوان بخشی از ظرف آجیل شیرین در نظر گرفت.

 

گردو

 

گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است که برای سلامت قلب مفید است. این میوه همچنین حاوی آنتی اکسیدان، فیبر و مواد معدنی ضروری مانند مس و منگنز است. گنجاندن یک مشت گردو در رژیم غذایی می تواند یک انتخاب مغذی باشد.

برچسب ها: خرما آجیل
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: