خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۰۸:۲۲ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲
تعداد‌بازدید‌: ۲۲۱

یک متخصص طب سنتی گفت: نکته مهم درمورد دمنوش‌ها این است که داغ مصرف شود و در صورت تمایل به سرد مصرف کردن، باید تفاله‌ها را خارج کرد.

به گزارش مد نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، این روزها با توجه به سرمای هوا، شیوع آنفولانزا و عفونت‌ها و همچنین آلودگی هوا که منجر به ایجاد گلو درد یا سرفه‌های خشک و خلطی می‌شود، بیشتر مردم به دنبال درمان‌هایی برای سرفه‌های خود هستند.

علیرضا یارقلی، پزشک متخصص طب سنتی برای درمان انواع سرفه‌ها به روش خانگی توصیه کرد: اگر سرفه‌ها خشک بود می‌توان از تخم بارهنگ استفاده کرد و اگر خلط داشت دمنوش عناب و آویشن درمان کننده است. این دمنوش می‌تواند ترشحات خلطی را تا حدود زیادی کم کند. اضافه کردن پر سیاوشان هم می‌تواند کمک کنده باشد و ترشحات خلطی را کم کند. همچنین بابونه هم می‌توان به آن اضافه کرد.

به گفته او، این گیاهان را می‌توان به صورت دم کرده یا جوشانده استفاده کرد؛ و برای عفونت‌های ریوی و سینوسی مناسب است.

او تاکید کرد: نکته مهم درمورد دمنوش‌ها این است که داغ مصرف شود. اگر افراد می‌خواهند سرد مصرف کنند باید مایع جوشانده را صاف کرده و تفاله‌ها را خارج کرد.

به گفته او، اما خیلی از سرفه‌ها به این خاطر ترشحات سینوس است و از سینوس به حلق وارد می‌شود برای کنترل این مشکل باید در شب هنگام خواب از کلاه استفاده کرد.

این پزشک طی سنتی همچنین گفت: علاوه بر بوبخور دادن با این دمنوش، می‌توان آن را با آب ولرم رقیق کرده و بینی را شست و شو داد.

او از رفع شوره سر به عنوان فایده دیگر دمنوش عناب و آویشن یاد و اضافه کرد: این دمنوش همچنین برای شوره سر هم مناسب است.به این منظور می‌توان آن را یک ساعت قبل از حمام به سر زد یا حتی قبل از شامپو زدن به سر استفاده کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و درمان