خبر فوری
پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها بهره برداری از صد شصتمین ایستگاه مترو در ماه جاری/ تمام مراکز معاینه فنی امسال اورهال شدند آماده باش ۲۸ هزار نیروی اورژانس برای سفرهای نوروزی پاسخ معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به شایعه تعطیلی خانه اندیشمندان از توزیع ۱۴۰ هزار بسته معیشتی تا برپایی سفره‌های افطاری ساده در ۱۵۰۰ نقطه محروم کشور
۱۲:۵۲ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۵۸۲

یک مطالعه جدید نشان می دهد که چای سبز ماچا پتانسیل پیشگیری از بیماری لثه را دارد.

به گزارش مدنیوز به نقل از مهر از هلث دی نیوز، آزمایش‌ها نشان می‌دهد که ماچا می‌تواند از رشد Porphyromonas gingivalis، یکی از مقصران اصلی باکتریایی عامل بیماری لثه جلوگیری کند.

نتایج نشان می‌دهد که در میان یک گروه کوچک ۴۵ نفری مبتلا به بیماری لثه، افرادی که از دهانشویه ماچا استفاده می‌کردند به میزان قابل‌توجهی سطح پایین‌تری از P. gingivalis داشتند.

محققان دانشگاه نیهون در ماتسودو در ژاپن خاطرنشان کردند: ماچا ممکن است کاربرد بالینی برای پیشگیری و درمان پریودنتیت [بیماری لثه] داشته باشد.

ماچا یک چای سبز بسیار غلیظ است که به صورت پودر نیز موجود است. به گفته محققان، از آن در مراسم سنتی چای و برای طعم دادن به نوشیدنی‌ها و شیرینی‌ها استفاده می‌شود.

محققان خاطرنشان کردند که گیاه چای سبز به دلیل پتانسیل آن برای مبارزه با باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها مدت هاست مورد مطالعه قرار گرفته است.

برای آزمایش پتانسیل ماچا، محققان یک محلول ماچا را روی ۱۶ گونه باکتری دهان در آزمایشگاه، از جمله سه سویه P. gingivalis آزمایش کردند.

محققان سپس به یک کارآزمایی انسانی کوچک پرداختند و بیماران مبتلا به بیماری لثه را به طور تصادفی در یکی از سه گروه تقسیم کردند.

یک گروه دهانشویه ماچا، دیگری دهانشویه چای جو و گروه سوم دهانشویه حاوی یک ماده شیمیایی ضد التهابی دریافت کردند. به بیماران دستور داده شد که دو بار در روز با دهانشویه‌ای که ارائه می‌شود شستشو دهند.

گروهی که از دهانشویه ماچا استفاده می‌کردند، بر اساس آزمایشات بزاق، کاهش قابل توجهی در سطح باکتری‌های عامل بیماری لثه داشتند. در دو گروه دیگر نتایج یکسانی مشاهده نشد.

محققان خاطرنشان کردند که بیماری لثه می‌تواند منجر به از دست دادن دندان افراد شود و همچنین با دیابت، زایمان زودرس، بیماری قلبی، آرتریت روماتوئید و سرطان مرتبط است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: