خبر فوری
بازیگران بازاریابی جهان در عرصه دارو در حال تغییرند بومی‌سازی دستگاه انژکتور کنتراست رادیولوژی توسط فناوران ایرانی ارائه فرمولاسیون تزریقی جدید از داروی ریسپریدون تحصیل ۹۴ هزار دانشجوی خارجی در کشور/ میزان شهریه پرداختی دانشجویان حضور ۵۰ هیئت خارجی در الکامپ ۱۴۰۳ بزرگ ترین نمایشگاه دارویی فارمکس طرح دارویار بدون نسخه الکترونیک قابل اجرا نبود کارگروه آموزشی اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان تجهیزات پزشکی ایران دوره آموزشی الزامات PMCF برگزار میکند . نمایشگاه «الکامپ ۲۷» با شعار «همه با هم برای اقتصاد دیجیتال» آغاز به‌کار کرد کشف محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی در ۳۲۰۰ مورد بازرسی اولین کنگره بین المللی هوش مصنوعی و فناوری های سلامت در بیماری های قلب و عروق همکاری‌ برای نظارت و توسعه داروهای بایوسیمیلار و اورفان محور جلسه بریکس بهادادن به نظام‌های صنفی اصیل حوزه سلامت، اولویت مهمی است نامه سعیدنمکی به قاضی‌زاده‌هاشمی: همفکران شما در دی۱۳۹۹ وزارت بهداشت را از واردات هرگونه واکسن منع کردند هشدار کارشناسان سازمان جهانی بهداشت درباره سویه جدید آبله میمونی
۱۴:۰۴ - ۰۸ تير ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۲۱

یکسری مشکلات یا خطاهایی وجود دارد که جلوی جذب ویتامین D به بدن را می‌گیرند. با برطرف کردن این موارد، می‌توانید از مقدار کافی آن در بدن‌تان مطمئن شوید.

به گزارش مدنیوز به نقل از خبرآنلاین، ویتامین D نقش مهمی در حفظ سلامت بدن و عملکردهای حیاتی آن دارد و کمبود آن بدن را در خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف قرار می‌دهد.

 

۱. دوری از نور خورشید


وقتی زیر نور خورشید قرار می‌گیریم، اشعه ماوراء بنفش خورشید (UVB)، ۷-دی‌هیدروکلسترول موجود در پوست را ابتدا به پیش‌ویتامین D۳ و سپس به ویتامین D۳ تبدیل می‌کند. اما بیشتر ما هنگامی که زیر نور خورشید قرار می‌گیریم ضدآفتاب می‌زنیم و جلوی رسیدن UVB به پوست را می‌گیریم. همچنین کمتر به فضای بیرون از خانه می‌رویم و بیشتر در محیط‌های بسته هستیم.

دست‌ها، پاها یا کمرتان را چند بار در هفته ۱۰ تا ۳۰ دقیقه زیر نور خورشید نگه‌دارید تا ویتامین D بدن‌تان تامین شود.

 

۲. پوست تیره


افرادی که پوست تیره دارند، پوست آن‌ها به‌طور طبیعی ملانین بیشتری دارد که همچون ضدآفتاب عمل می‌کند. این نوع پوست توانایی کمتری در جذب نور خورشید و تولید ویتامین D دارد؛ بنابراین افراد با پوست تیره برای بالا بردن سطح ویتامین D در بدن باید بیشتر زیر نور خورشید بمانند.

 

۳. رژیم غذایی نامناسب


اگرچه نور خورشید منبع اصلی ویتامین D است، مواد غذایی متنوعی مانند ماهی‌های چرب (سالمون، خالمخالی، تن)، محصولات لبنی و غلات غنی‌شده و زرده‌های تخم‌مرغ وجود دارد که حاوی ویتامین D هستند. با مصرف آن‌ها می‌توانید سطح ویتامین D خود را افزایش دهید. اگر رژیم غذایی مناسبی نداشته باشید، این ویتامین مهم را از دست می‌دهید.

 

۴. چاق بودن یا داشتن اضافه‌وزن


ویتامین D محلول در چربی است و به این معناست که در سلول‌های چربی ذخیره می‌شود. افرادی که چاق هستند یا اضافه‌وزن دارند، بیشتر ویتامین D در بافت‌های چربی آن‌ها ذخیره شده و کمتر استفاده می‌شود؛ بنابراین برای اینکه بدن‌تان بتواند از ویتامین D به‌درستی استفاده کند، مراقب باشید دچار اضافه‌وزن یا چاق نشوید.

 

۵. عوامل مربوط به سن


هرچه سن بالاتر می‌رود، توانایی پوست در تولید ویتامین D از نور خورشید کمتر می‌شود و احتمال دارد کلیه‌ها هم نتوانند این ویتامین را به شکل فعال درآورده و در اختیار بدن قرار دهند؛ بنابراین افراد مسن باید بیشتر از روزهای جوانی خود، زیر نور خورشید قرار بگیرند.

 

۶. برخی بیماری‌ها


برخی بیماری‌ها همچون اختلالات گوارشی (مثل، سلیاک و بیماری التهابی روده)، بیماری‌های کبدی و کلیوی، جذب، سوخت‌وساز یا سنتز ویتامین D را مختل می‌کنند. دراین‌صورت برای جذب این ویتامین، به مکمل‌ها یا درمان‌های پزشکی نیاز است.

برچسب ها: ویتامین دی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: