خبر فوری
روز جهانی بهداشت محیط همکاری دو غول تجهیزات پزشکی در حوزه جراحی ستون فقرات چند برابر شدن هزینه تامین قطعات تجهیزات پزشکی با حذف ارز ترجیحی شماره ۵۷ ماهنامه توسعه فناوری های نوین پزشکی نمایشگاه تجهیزات پزشکی استان گیلان افتتاح شد. سرمایه‌گذاری گسترده امارات در بیمارستان ملی کودکان در واشنگتن دستگاه تحریک عصبی سینرجیا برای درمان صرع با موفقیت روی دو بیمار کاشته شد موازی‌کاری در حوزه تجهیزات پزشکی/بالاخره متولی تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت است یا وزارت صمت؟! تمدید مهلت ارائه تاییدیه قیمت گذاری و توزیع کالا به نرخ مصوب برای رفع تعهد ارزی مناقصه خرید ۵۰۰ دستگاه پمپ سرنگ تولید داخل باشگاه سپاهان ملزم به خرید پنج دستگاه شوک اکسترنال و تحویل به مرکز پزشکی ایفمارک شد ۶۰۰ هزار دلار صرفه‌جویی ارزی با بومی‌سازی تروکار لاپاراسکوپی انجام ۵ تا ۷ دقیقه‌ای آزمایش نوار مغز با یک دستگاه جدید برخی از لوله‌های تراکستومی شرکت آی‌سی‌یو مدیکال ممکن است باعث مرگ شوند! نخستین دستگاه پایش مداوم قند خون یک ساله در جهان مجوز ورود به بازار گرفت
۰۷:۲۵ - ۰۴ تير ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۱۲۱

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ۵۰ درصد از انسولین قلمی مورد نیاز بیماران دیابتی در کشور از محل تولید داخل تأمین می‌شود و مابقی وارداتی است؛ در حال حاضر کمبود برخی از انسولین های خارجی به دلیل کاهش تولیدات این نوع از انسولین هاست و برخی از بیماران هم اصرار به استفاده از یک برند خاص خارجی را دارند.

به گزارش مدنیوز به نقل از  ریان سیدحیدر محمدی، با اشاره به اینکه کمبود برخی از انواع انسولین‌های قلمی به دلیل کاهش تولید شرکت خارجی است، اظهار کرد: شرکت خارجی، تولید خود را کاهش داده و به تبع آن تنها یک چهارم سهمیه درخواستی ایران را تحویل داده است، اما با کمک تولید کننده داخلی که این دارو را تحت لیسانس تولید می‌کند، بخشی از کمبود را جبران کردیم.

 

وی افزود: با توجه به محدودیت منابع مالی امکان اینکه تمام بازار را بتوانیم از منابع خارجی تأمین کنیم میسر نیست، اما نظر به اینکه برخی از بیماران برای مصرف نمونه خارجی پافشاری دارند، باید از قبل سهمیه آنها مشخص شود.

 

به گفته معاون وزیر بهداشت، مشابه تمامی انسولین‌های قلمی وارداتی که در داخل تولید می‌شود، وجود دارد و مشکلی برای تأمین داروی بیماران وجود ندارد اما برای برخی بیماران سخت است که به سمت تغییر دارو بروند و در این زمینه مقاومت وجود دارد.

 

محمدی تصریح کرد: طبق آمارها، سال ۱۴۰۲ بیش از ۹۹ درصد داروهای مورد نیاز کشور تولید داخلی و فقط یک درصد وارداتی بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: