خبر فوری
بازیگران بازاریابی جهان در عرصه دارو در حال تغییرند بومی‌سازی دستگاه انژکتور کنتراست رادیولوژی توسط فناوران ایرانی ارائه فرمولاسیون تزریقی جدید از داروی ریسپریدون تحصیل ۹۴ هزار دانشجوی خارجی در کشور/ میزان شهریه پرداختی دانشجویان حضور ۵۰ هیئت خارجی در الکامپ ۱۴۰۳ بزرگ ترین نمایشگاه دارویی فارمکس طرح دارویار بدون نسخه الکترونیک قابل اجرا نبود کارگروه آموزشی اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان تجهیزات پزشکی ایران دوره آموزشی الزامات PMCF برگزار میکند . نمایشگاه «الکامپ ۲۷» با شعار «همه با هم برای اقتصاد دیجیتال» آغاز به‌کار کرد کشف محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق و تقلبی در ۳۲۰۰ مورد بازرسی اولین کنگره بین المللی هوش مصنوعی و فناوری های سلامت در بیماری های قلب و عروق همکاری‌ برای نظارت و توسعه داروهای بایوسیمیلار و اورفان محور جلسه بریکس بهادادن به نظام‌های صنفی اصیل حوزه سلامت، اولویت مهمی است نامه سعیدنمکی به قاضی‌زاده‌هاشمی: همفکران شما در دی۱۳۹۹ وزارت بهداشت را از واردات هرگونه واکسن منع کردند هشدار کارشناسان سازمان جهانی بهداشت درباره سویه جدید آبله میمونی
۱۲:۴۵ - ۰۹ تير ۱۴۰۳
تعداد‌بازدید‌: ۱۶

رئیس اداره پیشگیری و مقابله با قاچاق فراورده‌های سلامت اداره کل بازرسی سازمان غذا و دارو گفت: در بازرسی‌های سال پیش حدود ۳۲۰۰ مورد منجر به کشف اقلام قاچاق یا غیرمجاز شده است.

رئیس اداره پیشگیری و مقابله با قاچاق فراورده‌های سلامت اداره کل بازرسی سازمان غذا و دارو گفت: در بازرسی‌های سال پیش از محصولات آرایشی و بهداشت در سطح عرضه، حدود ۳۲۰۰ مورد منجر به کشف اقلام قاچاق یا غیرمجاز شده است.

مهندس حامد عبدی در گفتگو با ایفدانا با بیان اینکه در تولید این نوع محصولات غیرمجاز آرایشی از مواد اولیه با گرید صنعتی در شرایط نامناسب استفاده می‌شود، عنوان کرد: استفاده از این محصولات در طولانی‌مدت می‌تواند عوارض جدی برای مصرف‌کنندگان داشته باشد. 

وی درمورد نحوه نظارت سازمان غذا و دارو درمورد محصولات آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه، گفت: بازرسان معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با حضور در سطح عرضه به‌صورت تصادفی نمونه محصولات را ارزیابی می‌کنند، همچنین انبار‌های قاچاق نیز با دریافت گزارشات مردمی و یا دستگاه‌های انتظامی، تعزیرات، صمت، اتاق اصناف و... شناسایی می‌شوند و باتوجه‌به بند ب ماده ۲۷ قانون مبارزه با قاچاق کالا به دلیل اینکه هیچ نظارتی بر تولید، انبارش، حمل‌ونقل و توزیع این محصولات وجود نداشته، تمامی اقلام کشف شده تحویل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی شده و باید امحا شود.

رئیس اداره پیشگیری و مقابله با قاچاق فراورده‌های سلامت اداره کل بازرسی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: در سال گذشته بیش از ۳۷ هزار مورد بازرسی از سطح عرضه در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی انجام شد.

به گفته وی تعداد اقلام کشف شده در کشور طی یک سال گذشته بیش از ۲۰۸ هزار مورد بوده که ارزش ریال آن به بیش از ۲۷۰ میلیارد ریال می‌رسد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: